10.09.2016

'Beni Affet' dizisinin Kemal'i Mert Altınışık neden ayrıldı?


Yeni sezon başlıyor, geçen sezondan kalan dizilerde yaprak dökümü yaşandı yine; birçok karakter ölerek diziden ayrıldı. Bunlardan biri de Beni Affet dizisinde Kemal karakterini canlandıran Mert Altınışık. Bu kadar çok sevilen bir karakter diziden niye ayrıldı, herkes çok merak ediyor. Kemal karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mert Altınışık, canlandırdığı karakter sezon finalinde vurulduktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etmişti. Ama ayrılma nedeniyle ilgili bir açıklama yapmamıştı.

Genç oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyleydi; “Ciğerimin yarısını bıraktığım gündür bugün…5 senenin hırkasını çıkardığım gündür bugün…sözler söylendi, göz yaşları akıtıldı, kahkahalar etrafa saçıldı, düşüldü dizler üstüne, tekrar kalkıldı ve daha nice nefesler alındı…öncelikle tek bakışından bile ne dediğini anlatabildiğim canımın içi güzel partnerim @gayeevin e sonsuz teşekkürler… İyi ki partnerim olmuşsun. İsimlerini tek tek sayamadığım harika “BENİ AFFET” ailesine, hiç bir zaman sevgi, saygı ve desteğini esirgemeyen siz geniş ailemin önünde saygıyla eğilir ve “Kemal” den son kez hürmetler dilerim. Yeni projelerde görüşmek üzere…  ”

Mert Altınışık fanları çok merak ediyorlar, acaba genç oyuncuyu yakın zamanda yeni bir projede görecek miyiz, herkes bunu merak ediyor. Bizce de bu büyük ihtimal. Bunu örneklerini görüyoruz. Aynı dizide Tunç karakterini canlandıran ve diziden ölerek ayrılan başarılı oyuncu Özgün Çoban Yüksek Sosyete dizisinde çok beğenilen bir performans sergiledi. Ne tesadüf ki, Özgün Çoban geçtiğimiz bölümde yeni dizisinden de karakterinin ölmesiyle çıkmış gibi görünüyor. Ama bu dizi işine akıl ermez, iki bölüm sonra Can Korhan ortaya da çıkabilir, ki Özgün Çoban hayranları bunun için dua ediyor...

Hiç yorum yok:
Write comments