5.12.2016

Bodrum Masalı 15. bölüm özet. Faryalı Gözde ve Evren'i öğreniyor

Aslı ve Ateş'i parkta öpüşürken bırakmıştık. Bu bölüm Uzay onların uzaktan fotoğrafını çekip Aslı'ya sataştırttıp Ateş'e dövdürttüğü adamına parasını verir.  Ateş Aslı'yı otobüse uğurlar. Aslı eger ingilizce yeterlilik sınavını verirse hemen dersler başlayacak ve devam zorunluluğu olacak ve aylarca gelemeyecektir. Aslı otobüse bindiğinde hala Ateş'i düşünmektedir ama Uzay da 'kuzey Işıklar' takma ismiyle yazmaya devam etmektedir. Annesinin yerini bulduğunu iddia eder. Ama bir taraftan da gerçekten kızın annesini aratmaktadır.

Faryalı Yıldız'ın resim ve mektupları yaktıktan sonra onu orada tutan bir şey kalmadığını düşünüp oteli Haydar amcaya satmaya karar verir. Kendisi de kardeşini yanına alıp annesinin memleketi Kos adasına gitmeyi planlamaktaydı. Adam Kelebek'in de oradan gideceği fikriyle ikna olup el sıkışırlar.

Yıldız ve Gözde sabah kahvesinde Faryalı'dan bahsederler. Gözde yapacağı bir hamle ile ya iki kişi olacağını ya da bavulunu toplayıp gideceğini söyler. Artık arada derede bir ilişki yaşamak istememektedir. Gözde Faryalı'ya Yıldız'ın resimleri istiyerek yakmak istemediğini Evren'in onu zorladığını söyler.

Gözde Gönenç'e hisselerini satar. Evren ve Cahit'e olan hıncı ve kadına olan hisleri ile hareket etmektedir. Evren'e "Artık paramız var. Ya benimle gelirsin ya da ben açıklama yaparım" der. Gönenç Cahit'e gidip "Gözde'den otelin payını aldım ama sana kızgınım. O oteli sana satmıycam. Al alabiliyorsan benden" dediğinde Evren'e kızıp arar.

Alara Uzay'a "Onları sen birleştirdin yoksa bu fotografı nasıl çekebilirdin?" der. Alara Aslı ve Ateş'e acı çektirip ödetmekle ilgili laflar eder ve Uzay'dan kendisine yardım etmesini ister. Aslı'nın babasının telefon numarasını bulmasını ister ama Uzay vermez. Kız bu sefer de babasından numarayı bulmasını ister.

Faryalı Kelebek'e oteldeki payını satıp Kos'a gideceklerini söylediğinde Kelebek Su ile bir ilişkiye başladıklarını bu yüzden gidemeyeceğini söyler. Su annesine bildiğini zannederek Farya'nın oteldeki hissesini satıp Kos'a gideceğini söyler. Yıldız çok üzülüp otele Faryalı'ya gider.

Aslı ingilizce yeterlilik sınavından bile bile kalır ve tekrar Bodrum'a döner. Akşam Ateş'e babasını ve Gözde'yi söylemeye karar verir. Ama Kelebek abisi gittikten sonra söylemesini rica eder. Gözde Faryalı'yı bulmaya çalışıp Evren ile ilgili konuşmak ister ama adamı bulamaz.

Su kapısında bir mektup bulur. Gülümseyerek açar ve Cenk'in adını görünce suratı asılır. Cenk bu ifadeyi gördüğünde kızın hayatında biri olduğunu anlar. Tartışırlarken Ateş gelir. Kız hayatında biri olduğunu yalanlar. Tam o sırada Kelebek eve gelir ve Su'ya "Abim gidecekmiş bana da gel dedi. Ama ben gitmiycem" der. Kız da "Gitme" der.

Haydar amcayı Kelebek gidemiycek birine sevdalanmış deme görevini Üzüm yengeye düşer. Adam sevdalık yüzünden gitmemesine razı olur ve yine de oteli almaya razı olur. Hatta "Oteli Kelebek yönetsin sevdalısına da o parayla baksın" der. Faryalı Kelebek'i Su'ya emanet eder.

Alara Aslı'nın babasına hem Ateş ile öpüştükleri resmi gönderir hem de altına kötü kötü şeyler yazar. Uzay bunu fark edip Aslı'ya haber verir. Kız mesajları silse de telefonu vermemek için bu sefer pin kodunu kilitler ve telefonu onartıcam diye telefonu vermez.

Faryalı Yıldız'ın babasının mezarındayken Ateş de oraya gelir ve konuşurlar. Otele girip karar defterinin fotograflarını çekerken Faryalı girer ve atışırlar. Ama Faryalı'nın oteli satıp gidecek olmasına sevinir. Gözde Faryalı'ya önemli şeyler söyliycem der ama Faryalı onu dinlemez. Faryalı Kelebek ile vedalaşırken onları uzaktan Yıldız ağlayarak seyretmektedir. Süha reisle ikisi vedalaşmaya gelir.

Gözde Asım kaptanın da arayıp durur ama adamın cebi kapalıdır. Gözde Kelebek'i de arar ama açmaz. Bu sefer Aslı'nın evine gider ve onun cebinden Kelebek'i arar. Sonunda Faryalı ile görüştüğünde "Ben de otelin kendi payımı sattım. Bana gel. Alıcı ile konuş. Tabi Kelebek ve Yıldız'ın bundan sonraki yaşamı umurunda ise" der. Aslı bu arada Gözde'ye Evren ile arasında olanları bildiğini ve Ateş'e de söyleyeceğini söyler.

Faryalı onunla görüşmesi gerektiğini düşünüp yola çıkar. Gözde Evren'i de arayıp "Gönenç'i satın almaktan vazgeçirdim. Ama hemen eve gelmen lazım çünkü Gönenç galiba bizi biliyor" der. Evren hemen kadının evine gelirken Aslı da Gözde'nin hemen ardından Ateş'i arar ve ona söyleyecekleri olduğunu söyler ve yola çıkar. Gözde kapıyı açık bırakır ve Evren'i onunla öpüşüp sevişmesi için ikna eder. Tam bu sırada Yıldız evine gelirken Faryalı da Gözde'nin açık olan kapısından içeri girip ikiliyi öpüşüp sevişirken görür ve öylece kalakalır




Hiç yorum yok:
Write comments