1.02.2017

İçerde Dizisi 19. bölüm özet. Gökhan ölecek mi?

Mert Sarp'ın Coşkun'u öldürdüğünü zannederek çok üzülür. Onu öldürttüğü için Celal babaya; bizzat öldürdüğü için Sarp'a öfkelidir.

Sarp ise Yusuf müdürü arayıp Coşkun'u ağır yaralı olarak kurtardığını ama hastane lazım olduğunu söyler. Coşkun ameliyat edilir. Başından da darbe aldığı için geçici hafıza kaybı yaşamaktadır. Lokantada çalışan Barış'ı başında bırakır. Barış ise ona Coşkun'u daha önce Füsun teyzenin evinin önünde gördüğünü anlatır. Sarp Coşkun'un doğru adam olduğunu anlar.

Melek sessizce Celal'i bekler. Elindeki silahı önce Celal'e arkasından kendisine doğrultur. Kimseye zarar gelmeden olayı atlatırlar. Celal sonunda kızına gerçeklere yakın bir hikaye anlatır. Ancak Melek yine de gitmekte kararlıdır. Celal Sarp ile konuşur. Melek'in gitmesine, kendisi ile ilgili kötü düşünmesine engel olmasını ister. Sarp Melek'ten polise gitmesini ister ama kız yapamaz.

Yaşar Alyanak ve adamını mekanından kaçırır. Celal ile ilgili bildiklerini anlatır. Alyanak telefonda Davut'a kaçırıldığıyla ilgili sinyal verir. Celal baba Mert'den Alyanak'ın telefon numarasından yerini tespit etmesini ister ama Mert pek sallamaz

Mert Celal'in evinin içine kadar girer ve onunla konuşmak istediğini söyler. Coşkun'u neden öldürttün der. Ona bir açıklama yapsa da Mert pek ikna olmaz. Coşkun'un yandığı arabayla ilgili davayı almak istese de Yusuf müdür davayı ekibine vermez. Mert canı sıkkın Eylem'e giderken birden bire lokantada bulunan Sarp'la ailesinin üzerine Yaşar ve adamları ateş etmeye başlar. Mert'in dahil olması ile aile hayatta kalabilir. Mert de Füsun teyze de Sarp'a yüklenir.

Davut ise Sarp'ın Coşkun'u öldürme şeklinden şüphelenmiştir. Yanan arabaya en yakın hastanelere bakmaya başlar. Kendine gelen Coşkun'u ziyarete Sarp gelir. Arkasından da Davut bir şekilde onun oda numarasını öğrenir. Ancak onu dışarda gören Barış'ın haber vermesi sayesinde kurtulurlar

Celal bir kez daha Mert'i arar ve Alyanak'ın telefonundan yerini bulmasını ister. "Yaşar lazım bana her yere baskın yapıyor." der. Mert bu kez dediğini yapar çünkü işin ucunda Eylem vardır. Alyanak'ın yerini bulup Celal'e söyler.

Melek de Mert'e annesinin adını verir ve ailesinden birilerine ulaşmak istediğini söyler. Mert kıza teyzesi Hülya'nın adresini bulur ve kız da peşindekileri atlatıp teyzesine ulaşır.

Gökhan arayıp Alyanak'tan alacağı mal için daha bekleyemeyeceğini söyler. Yaşar Gökhan'a yer saat söyler ama elinde mal olmadığından parasını alıp öldürmeyi planlar. Bu arada Gökhan'ın da narkotikle çalışan bir köstebek olduğunu öğreniriz.

Füsun teyze lokantası kurşunlandıktan sonra oğlu Sarp'a olan inancını da yitirse de Eylem "Ben Sarp'a güveniyorum. Celal'in yanına girdiyse bir sebebi vardır" der. Anne de ikna olur.

Mert ve Sarp Alyanak'ın tutulduğu depoda tekrar karşılaşır. Sarp Alyanak'ın bulmacasından Yaşar ve Gökhan ile ilgili bir şifre bulur. Mert de depoda bulduğu telefonu takip eder. Yusuf Sarp'tan Gökhan'a göz dağı vermesi için yardım ister. Sonrasında ise eski karısı ile olan yemekte Gökhan'ın kendi oğlu olduğunu öğrenir. Tekrar Sarp'ı arayıp "Gökhan oğlummuş. Ona dikkat et" der.

Gökhan bir araba hurdalığında Yaşar ile buluşacaktır. Yaşar'ın elinde mal yoktur ama Gökhan'ın elinde para vardır. Hiç konuşmaya bile gerek duymaksızın Gökhan'a ateş etmeye başlar. Sarp da koşarak gelir ve Yaşar'a ateş eder. Yaşar yaralanarak kaçar. Sarp durumu iyi olmayan Gökhan'ın başındayken Mert gelir ve onu tutuklar



Hiç yorum yok:
Write comments