10.07.2017

Rüya 18 Temmuz Salı günü Show TV'de başlıyor

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Rüya dizisinin yayın tarihi belli oldu. 18 Temmuz salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zengin erkek ve fakir kız hikayesini bakalım ne kadar farklı anlatabilecekler.

Bulut Alaz'a  galiba aşık olduğunu söylüyor. Elif'i ona anlatırken "Çok dürüst, çok akıllı ve çok güzel" diyor. Yıldız Elif'e "Evren bu gece sizin karşılaşmanız için usulca çalışıyor." diyor. Defilede Elif; Bulut'un karşısına oturmuş. Elif bir garson ve Ruhşen hanımın üzerine dökülen içecek üçlemi. Sanırım kadın kıyameti koparıyor.

Elif, Yıldız ve Bulut defileden çıkarken kızın ayağı burkuluyor. Bulut kızı kolundan tutuyor. Tam bu sırada birisi resimlerini çekiyor. Gülendam sanırım bunu görüyor ve kocasına gösteriyor. "bu kadar önemli bir adamın bizim sümüklü kızla ne işi olur ki?" diye soruyor.

Elif'in annesi onu 3 yaşındayken terk etmiş. Gülendam ismindeki üvey annesi bakıp büyütmüş. Dizinin kötü karakterlerinden Alaz biriyle kızın evinin önünde gözetliyor. Babası kızına "Hazırlan 2 güne seni istemeye geliyorlar" diye direktif veriyor.


Hiç yorum yok:
Write comments