9.12.2017

İstanbullu Gelin 28. bölüm, Süreyya Faruk'a çok kızgın


Star TV'nin Cuma akşamları büyük bir ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölüm, yine çok sürükleyiciydi. Geçen bölümün sonunda Faruk ile Süreyya, Begüm'ün erkek arkadaşıyla tanışmakiçin yemeğe çıkmışlardı; karşılarında Can'ı bulunca çok şaşırdılar. Begüm'le Can da şaşkındı. Ama Faruk şaşırmakla kalmadı, çok öfkelendi. Can'a zaten çok kıgındı, Süreyya ile ilgili olarak; şimdi de Begüm'ün sevgilisi olarak oğluyla  ilişki kuracağı düşüncesi çıldırttı Faruk'u. Yemek çok gergin geçti. Faruk, tuvalete giden Can'ı sıkıştırdı, tehdit etti.

Süreyya, Faruk'un Can'a bu kadar tepkili olmasına içerledi, onun Begüm'ü kıskandığı için bu kadar öfkelendiğini düşünerek kırıldı. Karı koca sürekli bu konuda tartışmaya başladılar, ikisinin arasına yavaş yavaş mesafe girmeye başlıyor.

Diğer yanda Esma Hanım, Begüm'ün hayatına bir erkeğin girmesinden hç hoşlanmadı ve kadına gidip ayağını denk almazsaçocuğu ondan alabileceklerini ima etti. Begüm de endişelenip bunu Can'la paylaştı. Can, Begüm'le oğlunu koruma düşüncesiyle gidip Faruk'a çıkıştı, tartıştılar. sinirlenen Faruk, Can'ı yumrukladı.


Dilara da Adem'i tedavi olması konusunda ikna etmeye çalışıyor. Karısının zorlamasyla ilk seansa giden Adem, sandığından daha fazla etkilendi. Diğer yanda Faruk'a karşı galip gelmeye çalışıyor, bu konuda da Fikret'i sıkıştırıyor Adem. Fikret de kendi içinde değişik şeyler yaşamaya başladı. Sekreter kızı düşünüyor  artık. İpek de kendinden soğutmakta çok usta. Bebeğin üstüne çok düşüyor, Fikret'i gittikçe daha çok ihmal ediyor. İlişkilerinde tehlike çanları çalmaya başladı, ama o bunun farkında değil.

Osman, Burcu'yu eve yemeğe getirdi. Herkes hoşlandı Burcu'dan. Ama Süreyya farketi kızın Osman'a göre baskın bir karakterolduğunu, bu ilişkinin naif Osman'ı mutlu etmeyeceğini. Zaten Süreyya'ya söylemişti çocuk, kıza aşık olmadığını. Ama Esma Hanım, Süreyya'yı unutması için bu ilişkiyi umut olarak görüyor ve destekliyor artık.

Can, Faruk hakkında suç duyurusunda bulundu, karakola ifadeye çağırdılar. Süreyya iyice öfkelendi, haklı da.

Faruk Emir'in okul gezisine gidecekti, çocukların aileleriyle birlikte katılacağı hafta sonu kampına. Aslında Begüm'ün nöbeti olduğu için Faruk gidecekti Emir'le. Ama Begüm son anda boşta kalınca çocuk çok ısrar etti, kampa hep birlikte gittiler. Süreyya da bunu Faruk'tan değil Can'dan öğrendi.

Hiç yorum yok:
Write comments