4.01.2018

Blu TV'nin yeni dizisi Dudullu Postası çok yakında


Dizi alanında Türkiye'de büyük bir yeniliğe imza atan dijital televizyon platformu BluTV, yeni bir diziyi daha televizyon izleyicisiyle buluşturuyor, Dudullu Postası. Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Beş Kardeş gibi büyük beğeniyle izlenen dizilerle adından söz ettiren Onur Ünlü’nün  yönettiği Dudullu Postası çok yakında BluTV’de kendisini gösterecek.

BluTV, Masum, Sahipli, 7 Yüz ve SıfırBir-Bir Zamanlar Adana’da gibi ses getiren projelerle kısa süre içinde dizi sevrler için vazgeçilmez bir platform oldu. Şimdi de Dudullu Postası geliyor.

Penguen çizeri Serkan Yılmaz’ın yarattığı Dudullu Postası karikatür serisinden ilham alınarak hazırlanan dizide başrolleri Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kıraç paylaşıyor, diğer önemli rollerde de Ahmet Rıfat Şungar, Ayda Aksel, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

Dizide polisiye ve absürd komediyi bir arada izeyeceğiz. Dudullu Postası, çok yakında BluTV'de ekranlara "merhaba" diyecek.




Hiç yorum yok:
Write comments