13.08.2018

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm özet. Konu ve karakterler, Müjgan aldatıldığını öğrendi


Kanal D'de bu akşam yepyeni bir diziyle tanıştık; Koca Koca Yalanlar. Başrollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Tuğçe Karabacak, Ferdi Sancar ve Rüzgar Aksoy'un paylaştığı dizi, 13 Ağustos Pazartesi akşamı ilk bölümüyle karşımızdaydı. Evlilik, ilişkiler, aldatma üzerine kurulu hikayesini güldürü öğeleriyle ve güçlü oyuncularıyla keyifle izlenir bir hale getiren Koca Koca Yalanlar, ilk bölümünde hikayeyi ve karakterleri tanıdık.

Evli ve üç çocuklu, hali vakti yerinde bir mali müsavir olan Ahmet, kocasını çok seven ve ona sonuna kadar güvenen karısı Müjgan ile çok mutludur. En iyi arkadaşları yine evli bir çift olan Şahin ve Nilgün, Şahin'in ortağı olan Osman ve dul bir kadın olan güzellik salonu sahibi Canan. Şahin emlakçı ve iyi para kazanıyor, karısını aldatıyor ama yakalanmıyor, kurnaz. Karısı Nilgün, kendisinin asla aldatılmayacağına inanıyor. Onların da bir oğulları var.

Ahmet ve Müjgan'ın iki oğulları ve bir kızları ile sakin, gayet yolunda giden hayatları birden karıştı, çünkü Ahmet'in hayatına başka bir kadın girdi. Ahmet şimdiye kadar hiç çapkınlık yapmamış bir adam. Arkadaşı Şahin'in teşviki ve yüreklendirmesiyle etrafına bakınmaya başladı ve çok geçmeden de dikkatini çok güzel bir kız çekti. Muhasebesini tuttuğu bir mağazada tezgahtar olarak çalışan Sude, evlenmeyi kafasına koymuştur. Sevgilisi evlenmekten vazgeçip gidince, kararını değiştirdi, aşk değil, mantık evliliği yapacak, kendisini rahat yaşatacak hali vakti yerinde biriyle evlenecek.

Kısa süre içinde Ahmet ile Sude görüşmeye başladılar. Ahmet evli olduğunu sakladı, ama Sude bunu anlamış ama farkettirmemiş meğer. Bir gün Canan'ın güzellik salonunda manikürcü kızın dedikodu faslında Ahmet ile Sude'yi duydular. Sude kızın arkadaşıymış ve özel hayatını anlatmış ona. Canan ile Nilgün derhal gidip kıza evli bir adamla birlikte olmanın hesabını sordular. Ama Sude onları kandırdı, "bilmiyordum, bir daha asla görüşmem onunla" dedi. Ama planı başka, Ahmet'i elinden kaçırmaya niyeti yok. Karısından boşatıp onunla evlenmeye kararlı. Ahmet de yalan söyledi, "evet, boşanıp seninle evleneceğim" dedi.

Müjgan aldatılmaya devam ederken bir gün güzellik salonundaki kız, parmağındaki yüzüğü görüp, "Geçen akşam arkadaşım da böyle bir yüzük almış sevgilisinden" diye söze başlayınca, her şey açığa çıktı. Müjgan kala kaldı.




Hiç yorum yok:
Write comments