10.01.2020

Mucize Doktor 17.bölüm özet. Nazlı Ali'den hoşlanıyor

Yemekten erken kalkan Nazlı soluğu Ali'nin yanında alır. Ona hisleriyle ilgili bir şey itiraf edecekken son anda vazgeçer. Ali'nin kafası karışır ve Adil hocayı arar. Adil hoca bu duruma bakılırsa Nazlı'nın da Ali'den hoşlanmış olabileceğini söyler. Ali heveslenip heyecanlanır. Nazlı da hastanede karşısına çıkan Açelya'ya Ali'den hoşlandığını itiraf eder ama çekinceleri vardır.

Hastaneye yetişkin yapışık tek yumurta ikizi kızlar gelir. Kafaları yapışık olan kızları 6 ay sonra ayırma operasyonu yapacaklardır. Ancak o an için birinden diğerine böbrek nakli yapmaları gerekmektedir. Nakil yapılır ve başarılı bir ameliyat olur.

Ameliyattan sonra kalbi durunca 6 ay sonra yapacakları ayırma ameliyatını o an yapmaya karar verirler. Dışarıdan bunu yapmak için bir doktor da gelir. Kızlardan birisi ayrılmayı istemeyince Ferma; kızlarla Nazlı'nın konuşmasını önerir. Kızlar kabul eder. Ameliyat iyi geçer ama kızlar bir türlü uyanmazlar. Ferman ve Tanju hoca telaşlanır.

Hastaneye ambulansı kendisi arayan küçük bir kız çocuğu gelir. Anne babası bir süredir ayrı yaşayan sürekli kavga eden ve boşanmak üzere olan kız; karnının ağrıdığını, burnunun kanadığını, nefes alamadığını söylemektedir. Demir ve Açelya kızla ilgilenip tetkik yaparlar ama anne babanın daha önce götürdüğü diğer doktorlar gibi bir şey bulamayınca taburcu ederler

Küçük kızın boşanan anne babasının dikkatini çekmek için yalan söylediğini düşünmekte onu psikoloğa götürmektedirler. Burnu kanayan kan kusan kıza Ali inanır ve aileyi ameliyata ikna eder. Ameliyatta kızın oyuncak yuttuğunu ve bunun kızı bu hale getirdiği ortaya çıkar. Anne baba inanmadıkları için kızlarından özür dilerler. 

Güneş hemşire geçen bölüm kendisinden uzak durmasını ağırdan almasını isteyen Gülin'den uzak durur. Onun ilgisini kaybeden Gülin Güneş'e laf atıp ilgisini çekmeye çalışır. Direkt olarak özür dilemesine ve yine aynı şekilde ilişkiye devam etmeye razı olduğunu söylese de Güneş artık istemediğini söyler.

Beliz; Ferman'la barıştıktan sonra cesur kararlar almaya karar verir ve bağış gecesinde toplanan parayla ücretsiz klinik açmaya karar verir. Kıvılcım hastanenin bunu kaldıramayacağını söylese; rakamlarla karşısına gelse de Adil hocadan destek de gören Beliz geri adım atmaz. Kıvılcım Kıbrıs'a gidip ölmüş kocasının dondurulmuş spermini kullanıp hamile kalmaya karar verir.

Ali Demir'den flört üçlüsü dediği birinin diğerinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamayla ilgili tiyoları alır ama Nazlı da hiç biri yoktur. Üstelik Ali'den uzak durmaktadır. Selvi hemşire daha çok kafasını karıştırır. Ali Ferman hocasından da cesur olması konfor alanının dışarı çıkmasıyla ilgili tavsiye alır. Nazlı'yla lunaparka giderler. Bu kez Ali Nazlı da tüm flört hareketlerini görüp mutlu olur


Hiç yorum yok:
Write comments