26.02.2020

Ramo 7. bölüm özet. Ramo tüm Adana'yı almak için oyun kuruyor


Ramo'nun Sibel'i eve getirmesi ölen amcanın karısı Neriman ve oğlu  Doğan arasında sıkıntı yaşanmasına sebep olur. Boz'u aile meclisine kimseye sormadan dahil edince ipler iyice gerilir.

Süleyman bey torunu Neco'nun Kirpi'yi öldürmesini ister. Genç adam yaptığı şeyden sonra allak bullak odasına gider. Fatoş'un dizine yatıp tek kelime etmeden ağlar. Neco sonrasında Fatoş'a asılır. Fatoş da silah doğrultur. Adam yine de üstüne gelince ateş eder. Neslihan Fatoş'u bir yere kilitler

Yavuz beyin İstanbul da ki kızı hastalanıp hastaneye yatınca apar topar gider. Fidan hala bu habersiz gidişe kızar

Ramolardan birisi Halef'in müzikholde güvenlik olarak kapıda durduğu görüp resmini çeker. Ramo oraya gidip Halef ile konuşur. Öldürecekken araya Yavuz bey telefonla yetişip girer. Süleyman'ın Halef için Cihangir beye ricacı olduğunu öğrenir.

Ramo; Hasan abisi, Fidan hala ve Boz'a Adana'daki tüm patronlara saldırmak istediğini anlatır. Kendisine müttefik arar. Alpay da pompacılar sevkiyatı başaramasın diye plan yapar. Ramo da bu günler için sakladığı silahları ortaya çıkarır

Doğan Alpay'ı öldürmeyi planlayarak kardeşiyle adamın yanındaki kızla konuşup ondan yardım ister. neşe isimli kızdan mesaj gelir. Doğan ve Şahin yapılacak sevkiyata Ramo bizi sallamıyor diye ilgilenmezler. Gittikleri yerde Alpay'ın tuzağına düşerler. Yanlarındaki iki genç ölür. Onları da öldürecekken Süleyman ağa kurtarır. Onlardan canlarına karşılık Ramo'yu ister

Sibel Ramo'ya ailenin başına geçerse barışın sağlanacağını söyler ama Ramo kabul etmez. Savaş istemektedir. Bahçede Ramo yengesiyle konuşurken Doğan gelip Sibel'e ve geçmişten bazı olaylara ağır laflar eder. O da tokat atar. 

Sho tv ekranlarında yayınlanan dizide Alpay'ın ispiyonladığı tankerler trafikte çevrilip aranır. İçlerinde süt vardır. Ramo gerçek tankerleri başka yerden götürmektedir. Süt tankerlerini boşaltıp içlerine koyduğu adamlarla Alpay'a gönderir ama adam son anda kaçar. 

Durdu babanın mekanında bir patronu; arabayla giden başka bir patronu öldürür. Süleyman'ı Halef'in yardımıyla evden uzaklaştırıp Fidan ve Hasan ise Fatoş'u almak için gider ama bulamazlar. Süleyman gelen bir telefonla komployu anlayıp kaçar ama Ramo karşısına çıkıp silah doğrultur. 

Hiç yorum yok:
Write comments