13.12.2021

Yasak Elma 124. bölüm özet. Kumru artık Ömer ile mi birlikte


Yıldız; Kumru'ya inat eve geri döner. Çağatay intikam planına devam edip Kumru'ya gidip olanlarla ilgili konuşmaya çalışır. Avukatı boşanma olayının uzayacağını söyler. Üstelik evi de terk etmemesi gerekltiğini öğrenir. Kumru çok kızar. Ardından Yıldız; düşman çatlatmak için gelinlik giyip basın ve davetlileri çağırıp nikah tazeler. Çağatay çok şaşkındır. Doğan ise halinden çok memnundur

Düğünü internetten izleyen Kumru öfkeli ve sinirlidir. Ömer ona kıyamayıp yanına gidip ona destek olur. Gece koltukta da yatsa onunla kalır. Sabah uyandığında yeni kararlar aldığını söyleyen Kumru resmen Ömer'e yürümeye başlar. Ömer de ikilemde kalır ama Kumru o kadar her şeyi mükemmel yapar ki Ömer Kumru'nun tuzağına düşer.  

Çağatay; Yıldız boşanma davasından vazgeçtiği için hisselerinin üzerine koydurduğu tedbir kalktığı için rahatlamıştır. Hemen Ömer'e borcunu ödemeyi planlar. Bunu Ömer'e de söyler.

Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Kumru Ender'in babasını ikna etmesi sayesinde yalıya döner. Çağatay ve Yıldız'ı umursamıyormuş gibi yapar. Ender bu arada Yıldız yalıya döndüğü için kendi evine dönmüştür. 

Atlas'ın babalık testi sonuçlanır. Çağatay ne hissedeceğini bilemediği bu dönemde Feyza'ya çocuğu için para desteğinde bulunacağını ama daha fazlasını beklememesini söyler. Buna çok içerleyen Feyza artık kendisine başka bir yol çizmeye karar verip Ender'le konuşur. Ender eğer ondan sadakat testi ister

Feyza ve Caner; restoranda çevirdikleri bir dolapla Arzu ve Ömer'i karşı karşıya getirir. Kumru olanları duyunca Arzu'yu arar. Şirkette ise Ender; Arzu ve Kumru'nun konuşmasını Doğan'ın duymasını sağlar. Doğan Arzu'yu azarlayıp o gün için izinli olmasını ister. 

Bölüm sonunda Kumru ve Ömer restorandan el ele çıkar. Magazinciler onları görüntüler. Üstelik Kumru birlikte olduklarını açıklar. Hesap sormak için Çağatay'la buluştuğunda ona Ömer ile arasında bir şey olmadığını; bunu Yıldız'ın ayrıldıklarına inanıp rahatlayıp boşanması için yaptığını söyleyip beraber bu plana sadık kalmalarını ister. 

Hiç yorum yok:
Write comments