19.05.2022

Annenin Sırrıdır Çocuk 7. bölüm özet. Defne ve Çınar'a babalık testi şoku


Çınar'ın babalık testi yaptırdığını öğrenen Defne; yüzleşmek için kocasının karşısına çıkar. Çınar'ı testin sonucuna bakarsa yani kendisini aldattığını düşünüyorsa bir daha yüz yüze bakamayacaklarını söyler. Çınar vazgeçse de Defne testin sonucuna bakar ve şoke olur. Çünkü test sonucunda Çınar; bebeğin babası gözükmemektedir. Testi bir daha yaparlar ama sonuç aynıdır. Testi yapan kişi Sedef'ten para almıştır ve olay ortaya çıkmasın diye işten ayrılır. 

Defne Çınar'a 9 ay önce Sadun'la buluşmasının nedenini anlatır. Ölen oğlundan ve onun ölümünü kabul edememesinden bahseder. Sadun'la buluşmasının sırf hiç gitmediği oğlunun mezarına gidip yüzleşmek ve hayatına devam edebilmekmiş. Çınar düşünceleri yüzünden utanır. 

Defne testin sonucunu kasten değiştiren kişinin bebeklerini de kaçırmış olabileceğini söyleyince Çınar Sedef'ten şüphelenip onun evine gider. Sedef hamile olduğunu Çınar'a söyler. Çınar şaşırır. o sırada Defne oraya gelir. Sedef'in evini dağınık arkadaşını ağlarken görünce endişelenir. 

Sadun;Çınar'ın mailine gelen babalık test sonucunu görünce Çınar'la yüzleşir. Çınar Sedef'ten ayrılamayacağını hamile olduğunu anlatır. Çınar'a mesaj atan, bebeği doğurmak istediğini söyleyen Sedef; Defne'ye gelip evli olan sevgilisinden hamile olduğunu anlatır. Çınar sonrasında Sedef'i kadın doğumcuya götürüp aldırması için ikna etmek ister. 

Sedef buna iyice sinirlenip Defne ile konuşmak için evlerine gider. Sadun ise o sırada Meryem'in kaynanası yüzünden üzülüp umutsuzluğa kapılan Defne'yi bulup sakinleştirmiştir. Evin önünde Defne, Sadun, Çınar, Sedef karşılaşır. Sedef Defne'ye "Çınar'la biz" diyerek konuya başlar

meryem cephesinde kömürlüğe sakladığı paraları gören komşusuna paraların eniştesinin kirli işleriyle alakalı olduğunu anlatır. Kadın sırrını da parayı da saklar. Reha eşi ile Meryem'e gelip parayı ister. Fidan vermek istemez ama zorunda kalınca kömürlüğe saklar. reha parayı kömürlükte görüp rahatlayıp orada bırakır. Bu arada eşi ile Meryemlerin evinde kalmaya başlarlar. Kaynana bu durumdan memnun değildir. Paraları kurtarmak için Fidan kömürlükte yangın çıkarır. 

reha da meryem de paraların yandığına inanır. Meryem Reha'ya çantada çip olduğunu, seri numaraların da takip edilebileceğini anlatıp ikna eder. Hemen ardından Fidan paralarla Ahmet bebeğe altın alınca Meryem seri numaraların takip edebileceklerini söyleyip uyarır. 

Bu arada Meryem fenalaşıp bayılınca kaynanası ve Fidan karnındaki yarayı görür. Reha'dan bahsedip iki kadının Nuh'a yaradan bahsetmesine engel olan Meryem; kaynanasına bu sırrı saklaması karşılığında Ahmet'e yeni süt anne tutma ve Defne'ye götürmeme sözü verir. 


Hiç yorum yok:
Write comments