9.06.2022

Annenin Sırrıdır Çocuk 10. bölüm özet. Sadun ve dedektif Meryem'in peşinde


Sadun; Çiçek'le oturmak için Defne'nin hemen yan tarafında bir evi satın alır. Nuh eşyaların yerleşmesine yardım eder. Defne de Çiçek'in alışmasına yardım eder.

Defne çizimlerini tamamlar. Çok beğenip yatın iç tasarımını da çizmesini isterler. Defne çok sevinip heyecanlanır

Sedef bebeği düşürür ama Çınar'a söylemez. Çınar'ın geliştirdiği fikri başkasına sattığını ve ortak olduğunu öğrenen Sadun ortağını arayıp göz dağı verince adam Çınar'la ortaklığını bitirir. Sedef Çınar'a ortaklık teklif eder.

Sadun'un asistanı olarak işe başlayan kız; patronun gözüne girmek için diğerleriyle restleşir. Çiçek'e bakıcı aradığını duyduğunda kendisi gibi düzenbaz bir arkadaşını Sadun'a tavsiye eder. Sadun görüşme yaptığı kadını bakıcı olarak işe alır

Sadun'un tuttuğu dedektif Meryem'den şüphelenip kocasıyla konuşur. Adapazarı'nda bir evde ebe tarafından doğurtulduğunu duyunca oraya gider. Ancak Meryem yine önce davranıp ebeyi ziyaret edip Reha'dan aldığı parayı verip kadını susturur. 

Dedektif konuştuğu ebenin söylediklerinden şüphelenir. Meryem'i bölüm sonunda ziyaret edip Ahmet bebeğin emziğini alır. Labaratuarda dna testi yaptırıp sonucu Sadun'a getirir. 

Hiç yorum yok:
Write comments