15.06.2022

Annenin Sırrıdır Çocuk 11. bölüm özet. Finalde herkes hakettiğini buluyor


Dedektifin Meryem'in evinde aldığı emzikteki dna Ahmet bebeğin Defne'nin çocuğu olmadığını gösterir. Dedektif de Sadun da şaşırır. 

Çınar'la ortaklık yapan Sedef'in avukatları Sadun'a oyuna ait projenin tasarlayan kişinin yani Çınar'ın olduğunu söyler. Karşı dava açmak için kolları sıvarlar. Çınar; Sedef'in çalan telefonunu açtığında onun bebeklerini düşürdüğünü öğrenir. Sedef ile yüzleşir. Bölüm sonunda kavga eden çiftten evi terk eden Çınar'ı Sedef merdivenlerden iter ve dizinin bu kısmını böylece bitirirler. 

Evde Çiçek'in bakıcısı olarak işe giren kızın gerçek yüzünü odaya konulan kameradan Nuh ortaya çıkarır. Asistan kızın da referanslarını araştırtan Sadun aslında cv.sinde yazılan yerlerde çalışmadığını ortaya çıkartır. Asistanı da bakıcıyı da işten çıkartırlar. 

Bölüm sonuna doğru Sadun bir kez daha dna testi yaptırır ve Meryem'e bebeğin Defne'nin oğlu olduğunu bildiğini söyler. Zaman atlaması olur. Meryem; çocuk kaçırmak suçundan hapistedir. Annesinin tüm baskısına rağmen Nuh onu bırakmamış orada da ziyaretine gitmiştir. 

Çiçek sayesinde yakınlaşan Defne ve Sadun ise tekrar beraberdir.  

Hiç yorum yok:
Write comments