2.06.2022

Annenin Sırrıdır Çocuk 9. bölüm özet. Meryem yine eve dönmenin bir yolunu buluyor


Annenin Sırrıdır Çocuk da; Meryem kayınvalidesinin öğrendiği sırla kendisine şantaj yapmasının ardından kendisine gelir ve koşturmaya başlar. Derken bir araba hafifçe çarpar. Meryem bu kazayı fırsat bilip hastaneye götürülmesini sağlar. Kocası karısının kaza geçirdiğini öğrenince panikle oraya gider. Meryem bu kazayı kullanıp eve döner. Hatta kendisini naza çekerek Sabriye'nin planını suya düşürür. 

Sadun; eşinin ve en yakın arkadaşının ihanetini öğrenip yıkılan Defne'yi toparlamak için bir tanıdığının kadına iş teklif etmesini sağlar. İş görüşmesine giden Defne yeniden hayata bağlanıp heyecanlanır. Tabi Sadun bu olayın gizli kalmasını sağlar. Bu arada Sadun; Galip isminde birine rapor vermektedir. Galip bey Defne'ye haber vermemesini Sadun'dan ister.  

Meryem Reha ile geçmişini öğrenilmesinin büyümesini engellemek için Fidan'dan paraları alıp eniştesine verir. Ondan hayatından gitmesini ister. 

Sadun kendilerinin araştırmasının da polisin araştırmasının da sonuçsuz kalması üzerine bebeği bulmak için dedektif tutar. 

Sadun Çınar'la ortak olduğu işin tekrar hayata geçmesi için harekete geçer. Ofisi açıp elemanları tekrar işe alır. Yeni bir asistan kızı da işe alırlar. Çınar kendisinin işte dışlanmasından ve emeklerine Sadun'un konmasından memnun değildir. Eskiden rakip olduğu tanıdık bir firmaye gidip oyunu onlara vermeyi değiştirip piyasaya sürmeyi böylece bu işte ortak olmayı teklif eder. Karşı taraf kabul eder. 

Sadun'un en yakın adamının eşi aniden ölür. Adam yıkılırken küçük kızıyla yoluna nasıl devam edeceğini bilemez. İşten ayrılırken Çiçek ismindeki kızını köye ninesinin yanına yollayacağını söyler. Sadun buna dayanamaz ve kıza bakabileceğini söyler. Bölüm sonunda Sadun küçük kızı Defne'ye götürür. Beraber zaman geçirirler. Küçük kız uyurken Defne'ye "Anne" der. 

Nuh'un lostra dükkanının sahibi gelir ve ondan dükkanını boşaltmasını 2 katı fiyata kiraya vereceğini söyler. Nuh yıkılıp durumu annesine anlatır. Kadın da yemek yaparak destek olabileceğini söyler. Sadun Nuh'a yanında çalışmayı teklif ederken annesinin de Çiçek'e yemek yapabileceğini söyler. Nuh da annesi de çok sevinir.

Hiç yorum yok:
Write comments