7.04.2016

Kara Sevda 25. bölüm özet. Nihan balkondan atlıyor.

Son bölümünde Asu'nun Emir'in kardeşi aynı zamanda şantajcı olduğunu öğrenmiştik. Ve Kemal'e bulunmak istemediğini belirten bir mektup bırakmıştı. Kemal duygulanıp aramaktan vazgeçti.

Asu'nun geçmişine hatıralarına ait anılarını duyarız. Onu amcası büyük bir nefret ve intikam aşılayarak büyütmüştür. Tufan onlar adına yıllardır çalışıyormuş. Ve tek amaçları öncelikle Emir'i bitirmek böylece Galip'e acı çektirmektir.

Nihan boşanma davası açmış; otelde kalmaktadır. Ama Emir onları ertesi sabah sinemaya çağırır ve görüntüleri gösterir. Nihan Kemal'i bırakmak ve eve dönmek zorunda kalır.

Annesinin yanındakileri uyutup onun yanına girildiğinin öğrenen Galip ve Emir oraya giderler. Galip ilk defa baba olup olmadığını sorgular. 

Hüseyin'in dükkanının talan edildiğini önce anneleri ondan da çocukları öğrenir. 
Asu Emir'i arayıp kafasına çocuk fikrini sokar. O da Nihan'a gerçek evlilik yaşıycaz diye diretir. 
Zeynep Ozan'ı atlatıp Emir'in odasına gider. Emir Onu kışkışlar. Bu arada Zeynep hamile numarası yapar. Ozan Zeynep'e gerçekleri anlatır.  

Kemal ile Nihan'ın fotograflarını çeken bir vardır ve Kemal onun peşine düşer. Gazeteyi tehdit edip fotografların yayınlanmasını engeller. Ancak Asu devreye girer :( 
Tufan ve Emir buluşur. Emir "işinin başına dön" der. Tufan "dönmiycem" der. Tufan Emir'i ona sadık olduğuna inandırır. 

Nihan Kemal ile bir gece planlar. Haberlerde görüntüleri gören Emir delirir ve Nihan'ı yanına otele getirtir. Onların peşinden gelen Kemal otelde olay çıkarsa da dışarı atılır. Nihan Emir'in karısı olmaktansa balkondan atlar.

Emir için tam bir tramva.. Annesi de gözleri önünde atlamıştı. Bi de Nihan sakat kalırsa  





Hiç yorum yok:
Write comments