10.05.2016

Asla Vazgeçmem 49. Bölüm özet. Yiğit Nur'u şirketten kovar

Yiğit tam Nur kontratı imzalarken gelir. Nur ona para durumunu anlatır. Yiğit tabiki çok kızar. Hem borç meselesini anlatmamasına hem mankenlik yapmasına hem Fatih ile beraber hareket etmesine kızmıştır. Şirkete gelip Fatih'e de bağırır.

Cahit Yağmur'un sevgilisi ile buluşur ve polisi çağırıp tutuklatır. Fakat Yağmur'un da eskiden işlediği suçlar vardır ve kız endişelidir. Cahit akşam masada herkese kahramanlık hikayesi anlatırken polisler kapıya gelir ve Yağmur'u alıp giderler. Dolandırıcılıkla ilgili şikayet vardır. Karakolda Yağmur suçlamaları kabul eder ve nöbetçi mahkemeye sevkederler.

Aytül Nazan'a "çocuğu kendi lehine çeviremiyorsan; Elmas'ın aleyhine çevir" der. Yiğit ile Elmas ve Cahit'in konuşmalarına köşkte biri kulak misafiri olur. Bu kişi İclal'den başkası değildir. Hemen Nur'un mankenlik olayını kendi lehine çevirmek için planlar yapmaya başlar. Kendisinin tasarımcı olarak katıldığı davette Nur onun takılarını sergiliyerek sınıf farklarını herkesin gözüne sokmayı ve Nur'u zor durumda bırakmayı planlamaktadır.

Yiğit Nur'u şirketten kovar. Nur şirketten ayrılır ayrılmaz birileri Yiğit'in üzerine kurşun yağdırır. Yiğit ve Fatih'in beraber gidecekleri fabrika geziİclal özellikle Nur'u müzayede de konu mankeni olmasını ister. Ajanstan ararlar ve ilk iş müjdesini verirler. Nur iş aldığı için sevinir.

Yağmur tutuksuz yargılanmak üzere salındığı için evde kalmaya devam eder. Emin ile bir kavga sırasında klasik öpüşme olayı gerçekleşir.

İclal tüm şaaşası ile geceye hazırlanır. İclal ve Yiğit müzayedeye katılır. Nur soyunma odasında gerdanlığı eline aldığında kutusundaki imzadan İclal'in kendisine tuzak kurduğunu anlamıştır. Buna ragmen Nur yine de sahneye çıkar. İclal haberi yokmuş gibi pozlardadır. Flaşlar sürekli patlamaktayken Yiğit sahneye çıkar ve Nur'un boynundaki gerdanlığı çekip koparır






Hiç yorum yok:
Write comments