10.01.2017

Paramparça 86. bölüm özet. Ozan gerçeği öğreniyor

Geçen bölüm Dilara kızı Cansu'ya kıyamayarak bağlandığı Emre bebeği evlet edinen çifte gidip bebeği almak istediklerini söylemiş 5 milyon teklif etmişti. Bu bölüm evlat edinen çift 10 milyon ister. Dilara parayı kabul eder ve bebeği alıp Cansu'ya getirir. Bunu duyan diğer aile üyeleri oraya gelir. Alaz da mızmızlandığı için Harun bebeği oraya getirir.

Yapılanın yanlış olduğunu düşünen Cihan ve Deniz aile ile konuşmaya giderler ama aile çoktan parayı harcamaya başlamışlardır. Çaresiz geri dönerler. Hazal bir akşam Özkan'ın evine yani kendisinin de eski evine gidip eski günleri anımsar. Eski baba kız birbirlerini affeder. Hazal hala Mithat'ı unutamamakta; çocukta sürekli kızı düşünmektedir.

Ozan geçen bölüm başladığı Harun'un telefonunu dinleme işine devam etmektedir. Babası da onu Harun ile ilgili yumuşak davranmaya ikna etmeye çalışır. Ama Ozan bu konuyla ilgili çok serttir. Hatta Harun'u gördüğü yerde kalkıp gitmektedir. Ozan; Özkan ve Rahmi bey ile Asu ve Candan'ı takip işine devam etmektedir. Hatta Özkan kızların öldürdüğü elmas kaçakçısının yerinde işe başlar.

Harun Dilara'yı Cihan'dan kıskanmaya devam etmekte aynı zamanda oğlu Ozan'a ait kara para aklama dekontlarını imha etmek için Selma'dan istedir. Cihan evrakları Selma'ya verir ve gerçekten adamın öngördüğü gibi Harun belgeleri hemen imha eder ve yerlerine yasal dekontlar koydurtur. Mithat ise Selma'nın koyduğu dekontların resmini çeker.

Asu ve Candan bir taraftan Dilara'ya açacakları dava için para kaynağı ararken bir taraftanda babasına babalık davası açtırmaya çalışırlar. Baba Dilara'ya gidip konuşmak ister ama kadın onu dinlemeyip kovunca artık ispatlamak için dava açmaya karar verir. Bir akşam Candan'a tanımadığı bir numaradan bir sms gelir. İki kadın giyinip süslenip o gece klubüne giderler. Orada onları mekan sahibi Damir karşılar. Damir eskiden tanıdığı Candan'ın üzerinden Asu ile tanışır ve ikili görüşmeye başalrlar. Damir bu arada Selma'yı da takip edip evine gider.

Ozan bir telefon dinlemesi sırasında Harun'un kendisinden öz oğlum diye bahsettiğini duyar ve şok olur. O sırada yanında olan Rahmi bey de; aynı anda aynı konuşmayı dinleyen Mithat ve komiseri de şok olur.  Ozan Dilara'yı bulur. Bağırıp çağırıp doğru olup olmadığını sorar. Sonra arabasına binip gider. Dilara da peşinde koşturur ve o sırada yolda bulunduğu için bir halk otobüsü kadına çarpar.






Hiç yorum yok:
Write comments