14.05.2018

Savaşçı 44. bölüm, Kılıç Timi başardı, komutanları göreve döndü


Fox'un aksiyon ve heyecan dolu asker dizisi Savaşçı 44. bölümünde, Kılıç Timi çok önemli bir başarıya imza attı. Albay Kopuz görevden alındı. General Kutalmış hakkında da soruşturma açılmış, emre itaatsizlik suçlamasıyla. Kutalmış Paşa, bu suçlamayı hazmedemeyerek istifasını verdi.
Kağan, herkes pikniğe giderken günü Aslı ile geçirmeyi planlamış ama, açım açım demesi kızı sinirlendirdi.

Diğer yanda dağda teröristler aralarında anlaşamzlığa düşmek üzereler. Çeto, bağımsız hareket etmeye karar vermiş; "direkt patrona ulaştım, aracılarla uğraşmayacağım artık" diyor Roza'ya.
Bu sırp manyağı bosna'da müslümanları katlederken ben burada mücadeledeydim" diyor Seyfi; Roza'yı Çeto'ya karşı kışkırtmaya çalışıyor.

Albay Kopuz'un emir eri Doğan Bayındır, sabah gelip komutanını odasında bulamayınca şaşırıyor. Soru sorunca da Astsubay Yeter'den azarı işitiyor.
Cümbür cemaat gidilen piknik çok eğlenceli geçiyor. Ama her zamanki gibi, Kağan, Serdar'a bulaşıyor.

Haydar, kötü haberi alıyor, Albay Kopuz aramış, "Gitmemiz lazım" diyor. Kırlangıç Paşa'nın yanına huzur evine gitmiş, Bozok ile Bozkurt'u da oraya çağırmış, geliyorlar Kırlangıç Paşa, ikisini bir kenara çekiyor ve konuşuyor onlarla. "Siz ne yapacaksınız?" diye sordu onlara. "Kopuz'un kellesini ite kopuğa vermeyin. İki kurt sırt sırta verip gidip hesabı görün ama Kopuz'u vermeyin" dedi.
Albay, "Bir delilik yapmayın, aynı dikkat ve sadakatle işinize devam edin" dedi. "Hayır" dedi Haydar.

Kağan da "Her seferinde tuzak kurup duruyorlar, şimdi de tek bir vuruşta, ikinizi birden aldılar, biz bu durumda nasıl bir şey yapmadan dururuz" dedi.
Doğan Bayındır, dayanamadı ve akşam Albay'ı ziyarete geldi. "Karargahta durum nasıl" diye sorunca, birşey söylemedi ama "Bana kalırsa, sizin kurtlar bir şey yapacak" dedi."

O sırada Kılıç Timi de bölgeye ulaştı. Oradaki komandolarla buluştular. Görevleri ilçeye giriş çıkış yapan teröristlere komando atışını önlemek. Karargahta da endişeli bekleyiş vardı; "Oradaki adamlarımız sabredemezse, her şeye yeniden başlarız" dedi.

Seyfi, hasta numarasıyla sağlık ocağına geldi. Çiğdem Teğmen ve Haydar ile buluştular, ayakkabısına verici yerleştirdiler, telefonuna da bir program yüklediler, bununla yaptığı bütün konuşmaları dinleyeceklerini söylediler.

Kağan Yübaşı, "Bir aksilik durumunda hepimiz üniformalarımızı kaybederiz. Kutalmış Paşa ve Kopuz Albay için, Türkiye Cumhuriyeti'nin onuru için bu yolda beraber miyiz? diye sordu Time. Hepsi, "Evet" dedi ve operasyona başladılar.

Sabah oldu, Çeto ve yanındakiler Anerikalılarla buluştular. Kılıç Timi onları takip etti. Buluştukları Amerikalı, Albay Levinson tarafından yetkilendirildiğini, onlara her türlü desteği vereceklerini söyledi; "Türklere her türlü zararı verin" dedi. Sonra dönüşe geçtiler, Kılıç timi de harekete geçti, onlar Amerikalıları durdururken, jetler de teröristleri bombaladılar. Ele geçirdikleri adam sayesinde Albay Lewinson'un planını belgelediler. Yani operasyon başarıyla sonuçlandı. Albay Lewinson da tutuklandı. Albay Kopuz ile Kutalmış Paşa da görevlerine geri döndüler tabii ki.

Çeto, hain olduğundan şüphelendiği Seyfi'yi tuzağa düşürüyor, adam çok zor bir seçimle karşı karşıya kalıyor.


Hiç yorum yok:
Write comments