28.07.2018

Darısı Başımıza 5. bölümüyle final yapıyor, izleyici şokta


Show TV'nin başrollerini Ozan Dolunay ve Elif Doğan'ın paylaştığı romantik komedi Darısı Başımıza erken final yapıyor. Daha beşinci bölümüyle izleyicisiyle vedalaşan diziyle ilgili kararın, beklenenin altındaki reyting oranları olduğu düşünülüyor. Çarşamba akşamları reyting listelerinde ilk sırada yer almasına rağmen, oranlar kanalı ve televizyonu memnun etmemiş olacak ki, böyle bir sonuçla karşı karşıya kalındı.
Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın yazdığı dizi,  4 Temmuz Çarşamba akşamı yayın hayatına başlamıştı.

Başrollerdeki Ozan DolunayElif Doğan'ın dışında Devrim Yakut, Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi isimlerden oluşan geniş kadrosuyla da dikkat çeken Darısı Başımıza, final fragmanıyla  ekrana gelerek izleyenlerini şaşırttı.

Tamam, Darısı Başımıza, Star TV'de Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş gibi, 7, 8 reyting alamıyor ama günü ençok izlenen programı olmayı başarıyor. Sosyal medyada da oldukça popüler olan, hakkında bir sürü paylaşım yapılan dizinin bitiyor olması tepki çekti; kanal daha da çok tepkiyle karşılaşacak gibi görünüyor.

Darısı Başımıza, 1 Ağustos Çarşamba akşamı 5. bölümüyle son kez izleyiciyle buluşacak.

Hiç yorum yok:
Write comments