23.10.2018

Başarılı genç oyuncu Genco Özak, Söz dizisinde


Star TV'nin sevilen asker- özel kuvvetler temalı dizisi Söz'e yeni bir oyuncu dahil oldu. Başrolünde genç kızların sevgilisi haline gelen genç oyuncu Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde Kopuk lakaplı bir karakter yer alıyor. Yapımcılığını Tims B Productions adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın yazıp Yağız Alp Akaydın'ın yönettiği Söz dizisine yeni sezonda sürpriz oyuncular dahl olmaya devam ediyor. Deniz Baysal, Sarp Akkaya ve Mine Çayıroğlu'ndan sonra genç oyuncu Genco Özak kadroya dahil oldu.

Eski bir asker olan Kopuk lakaplı Selim Hayroviç'i son dönemin başarılı genç oyuncularından Genco Özak canlandırıyor. Hikayede, Dragan'ın Bosna'da yaptığı katliamalrdna birinde küçük yaştayken bütün ailesini kaybetmiştir. Türk devleti tarafından himaye edilip okutulan Selim Hayroviç, tam bir vatanseverdir, cesurdur, gözüpektir, yani tam Yavuz'un ihtiyaç duyduğu kişidir.


Genco Özak'ı, 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde Can karakteriyle izlemiştik, daha sonra Vatanım Sensin'de canalndırdığı Mehmet karakteriyle dikkatleri iyice üzerine çeken Genco Özak şimdi de Söz dizisinde Kopuk yani Selim Hayroviç karakteriyle karşımızda.


Hiç yorum yok:
Write comments