15.11.2018

Çocuklar Duymasın 57. bölüm, Sultan zayıflayamazsa, düğün ertelenecek


Kanal D'nin eğlenceli dizisi Çocuklar Duymasın 57. bölümünde Simay'ın annesi kilo aldığı için düğünü erteletmeye kalktı, herkes şaşırdı kaldı, bunu engellemek için ne yapacaklarını şaşırdılar. Meltem, Sultan Hanım'a kilo verdirmeye karar verdi. Sultan'a destek olmak için hep birlikte diyete girdiler. Diyet yemekler, egzersiz, Meltem elinden geleni yaptı ama Sultan spor yapmamak için uğraştı, kaynatmaya çalıştı.

Diğer yandan Gönül, mesajda kendisi için yazdığı şeyler yüzünden Tuna'ya küstü. Affedilmek için bütün bir gün boyunca karısının her istediğini yapacaktı. Gönül intikamını fena aldı, zavallı Tuna, bir an bile oturamadı,

Arda hain planlarına devam etti. Ümit'i kandırıp genel müdür oldu, sonra da şirket adına kredi çekti. Bu arada Emre ile Simay oturacakları evi satın alıp almama konusunda bir karara varmaya çalıştılar. Kredi için başvurduklarında da şaşkına döndüler, şirket için kredi alınmış görünüyordu.

Haluk sebze ve yeşillik dolu akşam yemeğinden kaçmanın bir yolunu buldu, tabii tek başına değil,bütün erkekleri de alıp götürdü. Erkek erkeğe gönüllerince yemek yediler.

Hüseyin ve Şükrü'nün de başı derde girdi. Taşımacılık maceraları sırasında kırdıkları antika vazonun sahibi onları mahkemeye vermiş. Kendilerini affettirmek ve adamı davadan vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar. Ama işi iyice batırdılar, adam hepsinden nefret etti.

Hiç yorum yok:
Write comments