25.11.2018

Kadın dizisi 40. bölüm özeti, Sarp Bahar'ın karşısına çıktı


Fox'un her hafta büyük bir ilgiyle izlenen Kadın dizisinin son bölümünde Bahar, iyileşip eve gelmişti. Nisan, annesine gerçeği söylemek için uğraştı durdu, evdekiler ertesi günü bekleyelim dediler. Arif de çok tedirgin, çok üzgün.

Para sıkıntısı içindeki Enver ve Hatice, bütün imkansızlıklara rağmen Bahar ve çocuklar için her şeyi yapıyorlar. Bahar Arif ile nişanlandıklarını Nisan'a anlattı. Kız üzüldü, ertesi gün de Arif onları okula götürürken arabada çok ağladı, ben babaı istiyorum diye. Evde Sarp'ın botlarının ayakkabılıktan çıkarıldığını gören Bahar, kızının ne kadar üzüldüğünü iyice anlamış oldu. Arif'e bu işin olmayacağını, çocukları üzemeyceğini söyledi. Arif de her şeyle savaşırdım, ama bir çocukla savaşamam dedi ve kabul etti. Bu iş de başlamadan bitti gibi görünüyor.
Enver ile Hatice, Şirin'in telefonundaki görüntüleri yok etmek için bir plan yaptılar. Bahar'ın o fotoğrafları görüp üzülmesini istemiyorlar çünkü. Kandırılıp eve getirilen Şirin, gece anne ve babasının telefonu kırdıklarını görünce çok sinirlendi. Tam gitmeye karar vermişken, "Sen git, zaten Bahar'la çocuklar gelecekler" sözünü duyunca çıldırdı, hiçbir yere gitmeyeceğini, burasının onun evi olduğunu söyledi.

Ceyda iş aramaya başladı, çocuğu için bakıcı arayan Jale'ye gidip çocuğa bakabileceğini söyler. Jale  uygun bulmaz bunu. Ama daha sonra Bahar'larda iken gördükleri ve duydukları fikrini değiştirir, "Gel bir konuşalım" der Ceyda'ya.

Bu arada Nezir, Sarp'ı ayağına getirmek için ne yapması gerektiğini düşünürken adamı, Bahar ve çocuklarından bahseder. Nezir de Bahar'ın evinin oraya adamlarını diker. Bahar'ın evini gözleyip Sarp'ın oraya gidip gitmediğini öğreneceklerdir. Münri adamlardan birini satın almıştır, onun nöbeti sırasında Sarp güvende olacaktır.

Sarp artık Bahar'ın karşısına çıkmadan duramayacağını anlamıştır, mahalleye gider. Evdekiler de tam Bahar'a gerçeği söylemek üzeredirler, kapı çalar. Kapıyı açan Bahar, karşısında Sarp'ı görünce şaşkına döner.

Hiç yorum yok:
Write comments