7.03.2019

Bizim Hikaye 60.bölüm özet. Savaş Aktan hapishanede

Nihal'in Savaş'ı yakalatmasının ardından tutuklu yargılanmak üzere ceza evine götürülür. Deniz Rahmet'e eve gidelim diye tutturur. Rahmet'in ise aklı ablasındadır. Gitmek için ayak sürüyünce Deniz "Ya ablan ya ben" der. Rahmet tabi ki hamile olan ve kocası yeni hapse girmiş; yardım ve yataklıktan kendilerinin de tehlikede olduğu durumda ablasını seçer. 

Deniz Rahmet'in bu seçimine öfkelenip okulda bir erkeğe yakın davranınca Rahmet kavga çıkarır. Hocası onu 1 hafta okuldan uzaklaştırır. Rahmet lokantada ablası ve Çiçek'e yardım etmeye başlar.

Cemil'in annesi gelin adayını sınamak için belini incitmiş numarası yapar. Kendisine bakmak için gelen Çiçek'e yapmadığını bırakmaz. İki gün boyunca ağır işkence işler yaptırdıktan sonra Çiçek'in iyi gelin olacağına hükmedip evlenmelerine razı olur

Tufan mahalleden yaşlı bir avukat bulur. Ne söyleseler "Hallederiz" diyen adam pek güven telkin etmese de paraları olmadığından adama mecbur kalırlar. Nihal hapishaneye oğlunu Barış'la buluşturmaya getirir. Filiz de gelince aralarında laf dalaşı olur. Nihal kendinden geçer. Beyin kanaması geçiren kadın ameliyata oradan da yoğun bakıma alınır. Küçük Savaş'a mecburen Filiz bakmaya başlar.

Fikret ve Kiraz korku evi için harekete geçer. Fikri onlara mecburen yardım eder. Okuldan arkadaşları oraya gelir. Açılış yapılır.

Hikmet'in dedesi karakola gittiklerinde Fikret'in torunu olmadığını anladığı için Fikri'den uzaklaşır. Fikri Minibolları alıp adamın antikacı dükkanına gider ama adam bunadığı için onları tanımaz. Sonrasında kafası yerine gelince Fikri'ye ulaşmaya çalışır. Korku evine girince kalbine iner.

Nihal yoğun bakımda olduğu için Servet Aktan Merve'yle başka bir plan yapar. BArış'ın avukatı gerçekten her şeyi halleder. Merve her şeyden Filiz'in haberi olduğunu söyler. Savcı Filiz'in hakkında soruşturma açılmasını o süre zarfında da tutuklu yargılanmasını isteyince kadın bayılır.

Barış serbest kalır. Herkes çok mutludur. Evrak işleri için hapishaneye dönen Barış bir kavgada tarafları sakinleştirmeye çalışırken bıçaklanır.

Hiç yorum yok:
Write comments