17.07.2019

Erkenci Kuş 48.bölüm özet. Can Divit hafızasını kaybediyor

Sanem ve Can geçirdikleri trafik kazasıyla hayatlarında yeni bir döneme girerler. Can'ın durumu ağırdır. Beyin sarsıntısı geçirmiş, 1 ay süreyle uyutup ödemin inmesini beklerler. Sonunda kendisine geldiğinde son 2 yılını hatırlamamaktadır. Yani Sanem ile tanışmasını bile hatırlamamaktadır. Sanem haliyle çok üzülür ve kendisini hatırlatmak için çabalamaya başlar. Bu da dizide birbirinden komik sahnelerin olmasına sebep olur.

Mevkibe de Can'a geçmişini hatırlatacak bir çay tarifinin peşine düşer. Aktardan aldığı tarifle Melahat'la uğraşıp bir çay hazırlar. Sanem, Ceycey, Muzo şirkette çayı Can'a içiremeyince son kalan bardağı akşam yemeği için çağırdıkları genç adama içirmeye çalışırlar. Nihat baba yanlışlıkla içer ve ebesini dahi hatırlar ama tabi ki Can da hala her şey kayıptır.

Sanem doktorların tavsiyesine uyup ajansı tekrar aynı yerde aynı insanlarla açmayı planlar. Bunun için kremlerini isteyen firmaya "Evet" der. Oradan gelen parayla şirketi tekrara açarlar. Krem firmesından reklam işini ister. Adam onların tanıtımını dinleyeceğine söz verir.

İşin tanıtımının yapılacağı gün Can ve Sanem dağ kulübesinde olunca müşteri bunu saygısızlık olarak görüp gitmek ister. En azından tanıtımı dinlemesini sağlamak için Leyla yabancı ünlü bir yönetmenle anlaşmak için Can ve Sanem'in gittiği yalanını söyler. İşi alırlar ama şimdi sorun böyle bir yönetmen yaratmak zorunda olmalarıdır.

Bulut ve Deniz diziden ayrılır. Muzaffer ajanstaki %1lik ortaklığıyla hala şirkettedir. Hüma hanım eski kocasını kıskanıp Mihriban'ı kızdırmak için üvey babasıyla görüşmeye başlar. Sosyal medyaya beraber çekilmiş resimlerini koyunca Mihriban Hüma ile kavga eder. Aziz bu kavgadan hoşlanmaz

Sanem kokusunu hatırlayacağını düşünerek kendi parfümünden yapar ve dağ kulübesine gider. Dans ederek aşklarını ve kokusunu hatırlatmaya çalışır



Hiç yorum yok:
Write comments