18.10.2019

Şampiyon 6.bölüm özet. Kafkas Güneş'ine kavuşuyor

Fırat oğlunu almak için Tansel'le yaptığı 3 maçlık anlaşmayı Zafer'e anlatır. Arkadaşı istemez ama babasından saklı; çalışmaya başlarlar. Karısına ölmeden önce verdiği bir daha boks yamayacağına dair sözle; oğlunu alma isteği arasında sıkışıp kalmıştır. Tansel de Fırat'ı öldürecek rakipler ayarlamaya çalışmaktadır

Suna ise ilk defa abisinin öldüğü o ringde Kafkas'ın da ölebileceğini fark eder. Tansel'in barışma çabalarına yüz vermez. Suna Güneş'le konuşup çocuğun babasına aslında küsmediğini öğrenip babasına söyler.

Serhat eve gider ama karısının eşyaları evde yoktur. Yaman Serhanların evine gidip kapıyı açmayan adama bağırır. Dilekçeyi geri çekmeleri için tehdit edip gider. Mücella Tansel'e gidip yuvasının dağılacağını söyleyip bir şey yapmasını yoksa ifadesini değiştireceğini söyler. Mücella'yı bir depoya kapattırır. 

Kerem Kadri'yi takip edip Tansel'le konuşmalarını dinler. Şahin'le ilgili planlarını ve çocuğa para verdiğini görür. Şahin'i gidip Kadri'ye karşı uyarır ama çocuk dinlemez.

Zafer ise Akif'in peşindedir. Adamı bulup sıkıştırır ama Akif kaçar. Akif Tansel'e gidip tekrar para ister ama adam vermez.

Tansel kaçak dövüş davasından ilk adım olarak isimlerini çıkarttırır. İlk maç günü gelip çatar. İki tane arka arkaya maça başarıyla çıkıp galip olur. Tansel son maç için Kafkas'ın karşısına çıkacak hiç malubiyeti olmayan birini bulur. Camgöz ismindeki boksöre Kafkas'a vurması için bir ilaç verir.

Yaman hoca Basri isminde bir tanıdığını arayıp gizli tanıdığının kim olduğunu araştırır. İsmine ulaşamasa bile şahidin kadın olduğunu öğrenirler. Mücella depoda 3 gün beklerken başında bekleyenlerden Camgöz'ün Tansel'in talimatıyla Kafkas'a iğne vuracağını duyar ve kaçmaya çalışırken düşüp başını vurur.

Suna Güneş'i alıp Fırat'ın evine gider. Tansel'in adamları bunu ona söyler. Nesli çocuğu önce alan şimdide getiren Suna'ya tepki gösterir. Tansel Suna'ya Kafkas'ın yine ringe çıkacağını mesaj atar

Mücella zorlukla eve kadar gelir. Başı yaralıdır. Kapıyı açan Yaman, Nesli ve kocasına "Yetişin. Fırat abiyi öldürecekler" diyip bayılır. Sonra zar zor iğne yapacaklar diyebilir. Diğer tarafta Camgöz bandajına sakladığı ilaçla ringe çıkar. Malup gibiyken iğneyi batırır. Fırat zorlukla kalkıp adamı mağlup eder ama yere düşer.

Fırat yere düştüğünde Suna da oraya gelir ve adama müdahale edip ambulans çağırtır. Hastaneye geldiklerinde Nesli'nin mesajını görebilir. Suna ise zorlukla kalbine elektro şok vererek Kafkas'ı geri getirmeyi başarır. Hastaneye gelen Yaman hoca çok kızıp bağırır. Zafer Suna'nın da bulunduğu bir an Tansel'in Fırat'la anlaşma yaptığını duyar. Kanında yüksek dozda sakinleştirici bulur.

Derviş Aladağlı ismindeki birisi kafes dövüşünü izleyip Tansel'i arayıp Fırat'ın artık himayesinde olduğunu söyler. Bu Tansel'in işine gelmez. Tansel Kafkas'ın ölmediğini öğrenir. Fırat kendisine gelince hastane polisine görmediği birileri tarafından sokakta saldırıya uğradığını söyler. Suna da bunu teyit eder.

Akif Zafer'i arayıp istediği bilgileri vereceğini söyleyip bir yere çağırır. Tansel'in adamları Akif'in iş çevirdiğini anlayıp takip eder. Akif ise bir motorlu kurye ile Zafer'e zarf yollar. Zafer Akif'in verdiği adresteki kahveye gider. Akif yoktur ve cebi kapalıdır ama kurye zarfı Zafer'e teslim eder.

Hastanede kızı Yaman babaya sert çıkınca adam Tansel'e gidip kükrer ve tehdit eder. Derviş Aladağlı'nın Kafkas'ı istediğini söyleyince eski defterleri hatırlatıp Tansel'le mesaj yollar.

Hastane odasına Derviş Aladağlı adındaki adamın adamı gelir. Derviş'in onunla çalışmak, tanışmak istediğini söyleyip Fırat'a adamın kartını bırakır. Çalışmak istediğini söyler. Fırat hiç birşey anlamaz

Zafer salona gidip Akif'in yolladığı zarftaki flash diski açar. Akif çektiği videoda sırrını anlatır. Necdet Suphi'nin istemeden maça çıktığını, Tansel'in maçı devam ettirdiğini ve bunlara şahit olduğunu itiraf eden videoyu izler. Şoke olur

Fırat'ın itirazı kabul olmuş; Güneş'in velayeti tekrar babaya geçmiştir. Güneş'i hemen alıp hastaneye getirirler. Güneş gelir ve babasının yanına yatıp ona masal anlatarak Fırat'ı uyutur


Hiç yorum yok:
Write comments