7.07.2020

Gençliğim Eyvah 4.bölüm özet. Ahmet Azra'ya evlenme teklif ediyor

Zola ve Çavi'yi yabancılar şubeye ihbar eden Arif sonunda çocuklardan kurtulmuştur. Ancak Hacer'le Nuriye geri dönebilmeleri için onları geri getirmelerini şart koşar. Birer tepsi tatlı ile şubeye giden iki adam yanlış anlaşmalar silsilesiyle kadın satıcılığından nezarete atılır. Onlar uzun süre gelmeyince muhtar ve Veysi karakola gider. İki babanın içeri alınma sebebini duyunca utanıp geri dönerler. 

Neyse ki onları tanıyan emniyet müdürü onları serbest bırakırken çocukları ve dna raporu olayını da dinler. Doktora gidip çocukların ismini gerçeğiyle değiştirip Çavi ve Zola'yı nüfuslarına alırlar. Böylece dükkanlarda çalışmalarına bir mani kalmaz ve çocukları salıverirler. Ancak eşleri onları yine affetmez. Bu kez sebebi kadın satıcılığı yaftası yüzündendir. 

Nuriye'nin küçük kızı dükkanda çalışması için muhtarın oğlunu getirir. Bu arada çocuk babasına Arif'in Çavi'den sürekli çaldığı resmi verir. Muhtar bu resim aracılığıyla klima ve makam arabası ısrarlarını şantaja dönüştürür. 

Azra ise Zola'yı ihbar edenin Ahmet olduğunu zannedip çocuğa trip atar. Bu arada Zola'nın kendisine İtalyanca "Seni seviyorum" dediğini öğrenir. Zola kıza duygularını açıklar. Azra'nın kafası karışır ve çocuğa "Sen bizim personelimizsin" der. Suzan'ın ayağı kırılır ve alçıya alınınca personel eksiği olur. Hacer Zola'ya transfer teklifinde bulunup zorlar. Zola Azra'nın sözü yüzünden kabul eder. 

Nuriye Zola'yı Hacer'e kaptırınca 'Veysi' kozunu oynar. Çocuğuna anne demegojisi yaparak affettiğini söyleyerek; eve ve dükkana geri dönmesini sağlar. Suzan kocasıyla gitmek istese de Hacer bırakmaz. Veysi de karısını kaçırır. Hacer ise kızını tanıdığı için kaynana ile geçinemeyeceğini bilmektedir. 

Azra ile konuşup gerçekleri anlatmak için Leyla restorana gelir. Çavi; kızı görünce ona aşık olur ve her zamanki gibi kıza yalanlar söyler. Azra Leyla'ya inanır ama incinmiştir. Ahmet akşam Azra'ya evlenme teklif eder. Zola ve Çavi bu anı görür

Arif ve Zekeriya geceleri Ahmet'in evinde kalmaya başlar. Hacer onları evde bulunca önce onları sonra Zola ve Çavi'yi evden atar. 

Hiç yorum yok:
Write comments