21.11.2020

Çocukluk 7. bölüm özet. Mahir kaybolan oğluna kavuşuyor


Fox tv de yayınlanan Çocukluk da Gülay'a gelen sosyal güvenlik yetkilisi onu oğlu olduğunu düşündükleri çocuğa götürür. Çocuk hiç yadırgamadan kabullenerek davranıp konuşunca Gülay'ın kafası karışır. Ali Kaan yuvadan kaçıp Gülay'ın evine gider. Çocuğun hiç okula gitmediğini öğrenir. Eski bebeklik resimlerine bakarlar. 

Ayşegül Mahir'i öptükten hemen sonra bunu konuşamadan ikisinin de telefonu çalar ve Mavi'nin hastalandığını söylerler. Mavi birden bire ateşlenmiştir. Hemen hastaneye götürürler ve kabakulak olduğunu öğrenirler. Diğer çocuklara geçmemesi için Ayşegül'ün evine giderler. Mavi Cıkcık'ın kendisini bırakmasını istemediği için Mahir de orada kalır

Hayalet akşam yuvaya gelen Nene'nin tavırlarından şüphelenir. Bi de kızın çantasının içinde kıyafet görünce iyice işkillenir. Kıza okula neden kıyafet götürdüğünü sorduğunda söylediği cevaptan tatmin olmaz ve ertesi gün sabah kızı takip eder. Mahir tam o sırada dükkana gidip imzaladığı boşanma evraklarını içeri atar. 

Nene sabahtan börekçi dükkanını açar. Ardından Hayalet gelir. Mahir'in dükkana attığı zarfın üzerinde 'Gülay Boztepe' yazdığını görüp merak ederler. Sonunda merakına yenilen Nene zarfı açıp boşanma evraklarını görür. Gülay geldiğinde zarfı görünce Nene kadına kocasını tanıdığını söyler. 

Çocuk telefon isteyince önce emin olamaz ama sonra dayanamayıp Ali Kaan'a telefon ve hat alır. Ali Kaan yuvaya gidince onu büyüten anneyi arar. Sırf onu arayabilmek; onun da kendisini arayabilmesi için Gülay'dan telefon istediğini öğreniriz. 

Gülay Nene'nin yardımıyla Mahir'i bulup olanları anlatır. Mahir tedbirli yaklaşmak ister ama çocuk bebekken ona söylenen bir şeyden bahsedince adam da çocuğun kendi oğulları olduğuna inanır. Ali Kaan yuvadan çıkarken anne bildiği kişinin mektubunu yanlışlıkla bırakır. Oda arkadaşı bulup müdüre götürüp verir. Mektupta kadın oğluna ona "Gerçek annen babanım diyen bir aile olacak onlara iyi davran, benimsemiş gibi yap. Ben buradan çıkınca beraber kaçacağız" yazmıştır. 

Evde kalan Mavi ve Ayşegül ise Mahir için giyinip süslenip yemek yapıp adamı beklerler. Oğlunun isteğiyle Gülay'a giden Mahir telefonu açmaz. Çocuğun her şeyi benimsemiş görünmesinden şüphelenen adam; onu büyüten kadının içeriye neden girdiğini, oğlanın neden o kadından hiç bahsetmediğini merak eder. kafasında yerine oturmayan şeyler vardır. 

Hiç yorum yok:
Write comments