11.01.2021

Tövbeler Olsun 21. bölüm özet. Buğra ve Aylin sözleniyor


Nazmiye istenirken Namzet araya girip Aylin'i oğlu Buğra'ya ister. Osman kızınca da laf kalabalığı yapar. İlk başta cevabını yuvarlasa da sonrasında kızını vermeyi kabul eder. Osman konuşma yapar, Namzet kurdeleyi keser. Osman  siz de gelirsiniz Aylin'i istersiniz o zaman söz bende olur diyince kızını istemeye gelirler. Osman epey bir düşündükten sonra kızını bölüm sonunda verir.

Anıl ve Nazmiye'nin sözlendiğini duyan Ertan fenalaşır. Ardından uyuyorken Anıl'ın yüzünü çıkartıp klozete atar. Ertesi gün Anıl yüzüğünü arayıp bulamaz. Durumu öğrenen Nazmiye biraz bozulur.Ertan tipini değiştirip şirketten havalı bir giriş yapar. 

Memleketten enişte gelir. Nazmiye'yi isteme sırasında ayak diremek için Namzet yiğeni Kazım'ı da evlendireceğini yaş sırasına göre önce onu evlendirmesi gerektiğini söyler. Kazım buna inanıp sevinir ama Namzet her zamanki gibi bu olayı ağız kalabalığı yapıp erteler. Kazım evlenmek istediğinde ısrar edip üzülünce enişte onu evlendirmek için söz verir. 

Enişte köyden gelirken yanında altın dedektörü getirmiştir. Evden kuvvetli sinyaller alır. Asansördeki altınları bilen ama bildiği belli olsun istemeyen Kazım; enişteye engel olmaya çalışırken ağzından altınların yerini kaçırır. Enişte bir plan yapıp altınların birazını alır, köyde Kazımların tarlasında bulunmuş gibi konuşur. Kazım Namzet'in en sevdiği kişi oluverir. Kazım'ı finans yardımcısı ve ortak yapıverir. Adamın elindeki altınları alıp kasasına koyar.


Hiç yorum yok:
Write comments