25.02.2021

Sadakatsiz 19. bölüm özet. Asya'nın okul arkadaşı Sinan Tekirdağ'a geliyor


Kanal d de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya evine gelen Volkan'ın aşk itirafı ve kendisine yakınlaşmasına izin vermeyip evden gönderir. Ancak olanları videoya çekmiştir. 

Ali sabah kalktığında babasının mesajlarına karşılık vermez ve onunla görüşmek istemez. Ertesi gün prikiyatriste gittiklerinde Volkan oğluna tokat attığını Asya'ya itiraf eder. Asya'nın yönlendirmesiyle Volkan Ali'den özür diler. Ali arkadaşlarıyla kampa gider. 

hicran oğlunu bu kez bırakmayacaktır. Gönül'e gidip olayı anlatır. Gönül; Hicran'ı kovsa da kocasının kendisi Derin'e hamileyken aldattığını anladığı için doğru olduğunu anlar. Kocasıyla yüzleşip kadın ve oğlunu oradan göndermesi için zorlar. Adamın burnundan getirir ama Derin'e belli etmez. 

Nil; Selçuk dağılmış bir halde bulup evine getirir. Annesiyle de konuşup Selçuk'un da konuşmasını ister ama genç adam çok kırgın ve üzgündür. Hicran otelden ayrılıp bir tanıdığının yanına gider. 

Asya'nın hastanesine Sinan isminde eski bir okul arkadaşı gelir. O akşam yemek yerler. Volkan birini Asya'ya benzetip aradığında yemekte olduğunu anlar ve Turgay'la zanneder. Asya hastaneden izin alıp Sinan'la İstanbul'a gidip gezer ve çok da eğlenir. Ancak Volkan Asya'ya ulaşamayınca, Turgay'la olmadığını anlayınca Ali'den kadının nerede olduğunu öğrenir. otelde olay çıkarır. Sinan'a yumruk atınca kavga büyüyüp emniyette biter. 

Derin kendini iyi hissetmek için elinden gelen her şeyi yapar. Alış veriş, kuaför, yemek, açacağı mağazayla bile ilgilenemez. Asya'yı düşünen Volkan eve geç gelince kadının sosyal medyasına bakıp İstanbul da olduğunu görüp rahatlar. Ancak yemeğe beklediği Volkan gelmeyip İstanbul'a gidince kocasına "Asya'ya dönebilirsin. Bitti" diye bir not bırakıp evi terk eder. 

Hiç yorum yok:
Write comments