22.03.2021

Arıza 27. bölüm özet. Ali Rıza babasının Haşmet ise ailesinin katillerinin peşinde


Show Tv ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde Burak Haşmet ağanın adamlarını indirip eve girer. Haşmet kızını bir odaya kilitler. Sonra da odasına gider. İki eline de aldığı el bombalarıyla Burak ve Fiko'yu karşılar. o sırada Sabri de adamlarıyla gelir. Öncesinde Ali Rıza'yı arayıp durumu haber verir. Ali Rıza Aslan ile geldiğinde Buraklar gitmiştir.

Bergüzar'a düzenlenen tuzak da başarısız olunca içerideki köstebeği merak ederler. Balaban telefon kayıtlarından Füsun'un Ali Rıza'ya haber uçurduğunu öğrenirler. Hiç bir şey olmamış gibi davranırlar. Murat Füsun'un işini bitirme işini üzerine alır. Kıza da beraber gidelim buralardan der. 

Mert vurulduğundan beri eve gelmeyen abisini sorup annesinin hastanede söylediklerini öğrenir. Halide'nin sözleri üzerine Ali Rıza da eve gelir. Mert'le ve annesiyle konuşur. Tüm erkekler Mert'in iyileşmesi şerefine Aslan'ın yerinde toplanıp rakı içip türkü söyler.

Rukiye anne Haşmet ağaya geçmiş olsuna gider. Haşmet ağa Ali Rıza'nın kim olduğunu bildiğini söyler. Bergüzar söylemeden sırrı Ali Rıza'ya söylemesi gerektiğini öğütler. 

Melek Mithat'a silah çekmişti. Tam tetiği çekecekken kızı arayınca yapamaz. Mithat kadını bir yere kapatıp başına adamlarını koyar. Derya Halide'yi arayıp oraya çağırıp annesinin yanına kapatır. 

Balaban ve Mithat konuşurken Haşmet süslüyü arar ve Burak'ı kendisine teslim etmesini ister. Mithat Burak'ı alıp Haşmet'le buluşur ama savaşmak için. Haşmet de Ali Rıza ve adamlarıyla geldiği için denklik olur. Bu kez Mithat; Melek ve Halide ile onları tehdit eder. Kadınları almak için Haşmet ve Ali Rıza savaşmaz. Ama Haşmet ağa karşı tarafa  kaçmaları için 12 saat zaman verir. 

İhtiyar; Muzaffer ve Safir'e Balaban'ı gördükleri yerde öldürmesi emrini verir. Sonrasında tarafını belli eden Mithat'ı da öldürme emri verir. 

Füsun bu işlerden kurtulacakları için çok mutludur. Ali Rıza onu arayıp Burak'ın köstebeğini biliyorum dediğini söyleyip uyarır. Murat Füsun'u ıssız bir yere götürüp yüzleşir. Yalnız kızı değiş kendisini öldürmek ister. Neyse ki Ali Rızalar gelip Murat'ı kolundan yaralayıp onu durdurur. İkisini de alırlar. Burak eve geldiğinde abisi ve sevgilisinin gardroplarını boş görünce gittiklerini anlar

Ali Rıza'yı arayan babasının telefonunun sinyalini bulmaya çalışır. Bölüm sonunda sinyal almaya başlarlar. Ali Rıza annesine babasının aradığını sesini duyduğunu söyler. Ertesi gün buldukları konuma aslan, Ali Rıza ve Halide giderler. Mekana giren Aslan ve Ali Rıza'nın ağzından şaşkınlıkla "Baba" kelimesi dökülür

Melek sonunda Haşmet ağaya ailesini öldürenlerin Murat ve Burak olduğunu söyler. Ertesi gün Haşmet galeriye gidip Kara Hasan'dan Murat'ı ister. Murat'la yüzleştiğinde adam itiraf edince onu alıp gider. 

Hiç yorum yok:
Write comments