23.04.2021

Mucize Doktor 59. bölüm özet. Muhsin hastaneye yeni bir düzen getiriyor


Muhsin'in şefliğine ne Tanju ne Ferman karşı çıkmaz. Muhsin Ali'yi şef yaparak onu biraz daha zorlar. Nazlı ise acilde çalışmaya başlamıştır. Acilin bir doktor için daha çok vaka görebileceği bir yer olduğunu söyler. Mesai saatleri içinde görüşmelerini Muhsin istemez. Muhsin'in istediği aşk meşk olmazsa daha iyi konsantre olmalarıymış

O gün Nazlı'nın doğum günüdür. Herkes unutmuş gibi yapar ama sürpriz doğum günü hazırlığı da vardır. Ali Nazlı'ya evlenme teklif etmek istediğini Ferman hocasına söyler. Ferman kardeşine bu konuda yardım eder.

Beliz'e Tanju da Ferman da kur yapar. Vuslat'ın karışmasıyla Beliz ikisine de umut verip kıskandırır ama sonunda Ferman'a yeşil ışık yakar. Hastanenin mali durumu iyiye gitmektedir. 

Hastaneye dahi derecesinde zekaya sahip bir çocuk gelir. Çocuk eskiden zekası geri iken beynindeki bir tümör sayesinde bilgisayar gibi işleyen bir beyne sahiptir. Annesi o zaman oğluyla ilgilenmezken şimdi üne ve paraya kavuşmasından memnundur ama çocuk ona kötü davranmaya başlamıştır. Çocuğa eğer ameliyat olmazsa öleceğini söylerler ama yine de eski haline dönmek istemediği için ameliyatı istemez. Ali; anne ve çocukla konuşup ameliyata onları ikna eder.

Hastaneye kısa boylu bir adam gelmiştir. İki kadını aynı anda idare etmektedir. Açelya ona çok kızar. İki kadın kafeterya da aynı kişiyi beklediklerini öğrenip adamın arabasını beraberce parçalayıp hınç alırlar. Vakaya Tanju ve Doruk bakar.  

Doruk kurulun karşısına çıkar ve kafasındaki mermiyi çıkartmak istemediğini söyler. Onun bu fikrini mecburen kabullenirler. Muhsin ona psikiyatriye gitmesini şart koşar.

Bölüm sonunda eve gelen Nazlı'ya sürpriz parti yaparlar. Ali Nazlı'ya evlenme teklif eder. Nazlı kabul edince herkes çok mutlu olur

Adil hocanın ölmeden önce Ali'nin hızlı ilerleyişi yüzünden onun uzmanlığı daha erken alması için gereken yerlere başvurduğu öğrenilir. Kurul kabul edince Ali'nin uzmanlık sınavı hemen ertesi gün olarak belirtilir. Ferman bunu Ali ve Nazlı'ya söyler

Hiç yorum yok:
Write comments