2.06.2021

Maraşlı 20. bölüm özet. Mahur ve Maraşlı yeniden bir arada


Mahur; avukat Dilara'ya gittiği evde Maraşlı'yı görünce iki aşığın arasındaki buzlar erir. Celal kadına yemekteki adamı, Mahur da adama Dilara'yı sorar. Savcı Tolga Savaş'la da Maraşlı'yla da görüşmek ister. İkili sürekli atışırken savcı onları tehdit eder. Mehmet İnce'ye de takılmış gibidir. 

Tolga da Dilara da Mahur'la Celal arasında eskiden ne olduğunu; bir ilişkilerinin olup olmadığını merak eder. Sorar ve olmadığı cevabını alır. Dilara; babası tedavi olmadığı ve kötüleştiği için mutsuzdur. Celal'den babasıyla konuşmasını ister. Celal de tedavi olması için konuşur ama Fuat tedavi olmamakta ısrarlıdır. 

Fuat baba bir tanıdığına Hurdacı'yı sorar. Para akladığını öğrenir. 10 milyon doların altında kimseyle görüşmediğini öğrenir. Öyle bir parası olduğunu ve aklamak istediği haberini etrafa yayar. Gerçekten de paranın haberi Hurdacı'ya ulaşır ama soruşturmadan irtibata geçmez

Hamiyet hanım vakti zamanında bir butik otel açmak için elindeki parayı kullanınca ve işler de iyi gitmeyince tefeci İsmet diye birinden borç almıştır. Vadesi geldiği halde ödemeyince adamları eve gelip onu tehdit edip ortalığı karıştırır. Mahur bunu hizmetlilerden öğrenir. 

Tolga; halayla konuşup celal ile ilgili kadının ağzını arar. Hala da ona evine gelen tefeciden bahseder. Tolga olaya yasal yolla el atar. Sadık da Celal'i görünce tefeci meselesini anlatınca Maraşlı Fuat babasıyla tefecinin mekanına gidip kendi usulüyle uyarır. Derken polislerle Tolga gelir. Tolga Mahur'a Maraşlı'nın karanlık tarafı var diye başlık atıp onu tefecide gördüğünü anlatır

Fuat tefeci adamdan emaneten 10 milyon dolar ister. parayı alıp Hurdacı'yla buluşmaya giderler. Hurdacı yerine her zamanki gibi adamını gönderir ama Maraşlı; adamın tavırlarından onun patron olmadığını anlayıp parayı vermez. Eğer Hurdacı'nın kendisi gelirse payının iki katını vereceğini söyler. 

Hurdacı olanları öğrenince ve illaki kendisiyle görüşmek istediğini hatta payını arttırdığını duyunca kendisinin peşinde olduğunu anlar. Birinin konuştuğunu anlar. Savaş'ı çağırıp olanları anlatır. Necati'nin isim vermiş olabileceğini düşünürler ve Savaş onunla akıl hastanesinde konuşmaya gider. Ardından adamları Necati'yi öldürmeye çalışır. Mahur ve Celal onu kurtarır ama adamlar peşlerindedir. 


Hiç yorum yok:
Write comments