7.07.2021

Baht Oyunu 4. bölüm özet. Bora'ya tuzak kuran Tuğçe imiş

 

Rüzgar'ın Tuğçe'ye evlenme teklif ettiğinde Ada bayılır. Tuğçe Bora'yı kışkırtmak için teklifi kabul eder. Bu olayın ardından Ada işine dört elle sarılmaya patronuna daha yakın olmaya karar verir. Ancak Ali'nin Ada ile kendisini yakıştırmasıyla Bora tam tersini düşünmektedir. Ada'yı kendi şahsi işlerinden uzaklaştıracak böylece ona daha uzak duracaktır. Bora Ada'dan sabahları eve gelmemesini isteyince Ada panikler ve Tuğçe'den yardım ister

Rüzgar evlenme teklifini kabul eden ama kendisinden sürekli uzak kalan Tuğçe'nin birisiyle buluşacağını fark edip kadını takip eder. Meğerse Bora'nın restorandaki görüntülerini şaka yapacağını söyleyerek çektiren ve sosyal medyaya servis eden Tuğçe'ymiş. Muhtemelen Bora maddi olarak sıkışınca şirkete ortak olmayı planlamıştır. Restoranın müdür Tuğçe'den yeniden para ister. 

Bora kendisini uzaklaştırıp kafasını dağıtmak için eski sevgililerinden Fulya'yı arayıp yemeğe davet eder. Ada ve Tuğçe tüm restoranları telefonla arayıp onları bulur. Rüzgar da onları izleyip restorana gelir. Fulya ve Ada arasında gerginlik kavgaya dönüşünce Bora; asistanına çok kızar. Orada ne işleri olduğunu da anlatamayınca tam işten çıkarılacakken Elif'le ilgili olay patlak verir.   

Aslan eniştesi eve sürekli geç gelen yiğeni hakkında konuşmak için Bora'nın evine gider. Babasıyla konuşurken küçük Elif onun aracına biner. Ada balasını görmek isteyen kızı bütün evde aralarken Adaların evde bulununca Ada da ve Bora da oraya gider. Bora'nın babası gitme zamanı gelip küçük torunu evden ve Ada'dan ayrılmak istemeyince mecburen asistanı evine misafir olarak çağırır. Eşi de Bora da bundan memnun değildir. Bora ve Ada ertesi gün evde çok fena tartışırlar. 



Hiç yorum yok:
Write comments