15.10.2021

Aşk Mantık İntikam 17. bölüm özet. Çağla Esra'yı şirketten attırmak için plan yapıyor


Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk mantık İntikam dizisinde Esra Ozan'a Çağla'nın kendisine şantaj yaptığını anlatmak için gittiği marinada ikisini sarmaş dolaş görür. Dahası Çağla'nın üzerinde sadece Ozan'ın gömleği vardır. Onlar da Esra'yı görür. Esra çok üzgün ve kızgın şirkete gidip Çınar'ın odasına girer. "Hala benimle olmak istiyorsan ben de varım" der. Çınar çok mutlu olur. Çağla'ya da anlatır. 

Akşam Çınar'ın Esra'yla gidecekleri mekanın ismini duyan Ozan da karısıyla oraya gelir. İki çiftte gerilir. Ozan ikisinin şarkısında Çağla ile dans eder. Esra da Ozan'a inat olsun diye Çınar'ı dudaklarından öper. Ozan yıkılırken Çınar da Esra'nın bunu inat için yaptığını anlayıp bozulur. Bu arada Ozan Çağla ile geçirdikleri geceyle ilgili hiç bir şeyi hatırlamamaktadır

Elif ve Ekrem; kızın arkadaşlarıyla gideceği kampa beraber gidebilmek için annelerin önünde kavga edip ayrılmış numarası yaparlar. Ancak kavga da birbirlerine söyledikleri bazı sözler diğerini incitir. Kampta da Elif'in arkadaşlarıyla Eko'yla ilgili sözleri yüzünden gerilip tartışırlar. Bütün gece birbirini düşünen aşıklar sabah dayanamayıp buluşur ve sonunda öpüşürler

Zümrüt'ün kardeşi kızına gidince; Elif de evde olmayınca restorana gidip Menekşe'ye sataşır. Kadın onunla kavga edemeyecek kadar meşgul olunca gazetedeki gurmeyi arayıp adamın Menekşe Ev Yemekler'i hakkında kötü şeyler yazmasını sağlar. İnsanlar cafeye gelmeyi bırakır. O akşam Çınar cafeye geldiğinde ailenin borcu olduğunu öğrenir. Sonrasında herkes birinin tüm borcu kapattığını öğrenir. Ozan ve Çınar bu yüzden kavga eder. Esra ikisine birden kızar

Çınar Ozan'ın çalışmadığı zamanları ve kaybettikleri işleri bahane edip ceoluğunu elinden almak için yönetim kurulunu toplar. Ama Ozan inzivaya çekildiği zamanda başka bir fikir bulmuş; çalışmalar yapmıştır. Çiftlikleri de uygulamalarına katmaya karar vermişlerdir. Tüm şirket bununla ilgilenir

Ozan ve Çağla; Zümrüt'e gider. Zümrüt çok gelip gitmedikleri için serzenişte bulunur. Size gelir giderim diyince Çağla evin küçüklüğünü bahane edince Zümrüt'ün kaynana damarı tutar.  

Ozan evde telefonunun şarjı bitince Çağla'nın laptopunu açar. Orada Antalya isimli dosyayı görür. Çağla hemen kocasının elinden laptopu alıp dosya içinde bir şey uydurur. 

Esra ve Ozan konuşup birbirlerini suçlayıp laf sokarken adam kıza "Özel yerimize Çınar'ı götürmüşsün sizi sarmaş dolaş gördüm" der. Esra şaşırıp açıklama yapacakken içeri birileri girer. 

Çağla Esra'yı hayatından çıkarmak için birini arayıp Esra'yla görüşmesini ister. Rakip firmadan biri Esra'yı arayıp öğlen çay içmeye çağırır. Esra iş teklifini kabul etmez. Çağla şirkette Esra'yı sevmeyen kızdan bu görüşmenin videosunu çekmesini ister. Ertesi gün onlar çiftlik projelerini açıklayamadan rakip firma bir lansmanla aynı fikri sunar. 

Şirketten kimin bunu yapabileceği konuşulurken Çağla Esra'nın adını söyler. Rakip firmadan biriyle görüştüğünü ve bu bilgiyi ancak onun sızdırabileceğini söyler. Şirketteki kız da çektiği videoyu gösterir. Herkes Esra'ya bakınca O da evet bana iş teklifi ettiler ama ben kabul etmedim. Ben bir şey sızdırmadım" der. Çınar "Benim neden haberim yok?" dediğinde Ozan "Benim haberim vardı" der. Oysa ki Esra bir gece önce Çınar'a söyleyecekken laf karışmıştı.  

Hiç yorum yok:
Write comments