12.12.2021

Ada masalı 25. bölüm özet. Final. Poyraz ve Haziran için mutlu son


Star tv ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı komedi türündeki Ada Masalı bu akşam yayınlanan 25. bölümü ile veda ediyor. Baş rollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz yer aldığı dizi; 15 Haziran 2021 tarihinde yayınlanmaya başlamış; 11 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan bu bölüm ile final yapmıştır. 

Poyraz ve Haziran evliliği erkene çekme kararlarını Zeynep'e söylemişlerdi. Ancak başka bir kararları daha vardı. Adadan gidip İstanbul da yaşamak. Zeynep bu karardan hoşlanmasa da boyun eğer. #PoyHaz bu haberi bir süre saklamak ister. Ancak Selma'dan bunu duyan Fatih; haberi Görkem'e söyleyince bütün ada bu haberi duyar. 

Biricik ve Melisa kendilerine söylemedikleri için küsüp o akşam olacak kız istemeye gitmez. Haziran'a evlilik öncesi çeyiz alışverişi yapan babaanne onların adadan gideceğini duyar ve kendisine bunu söylemedikleri için kız istemeye gitmez. Önce Poyraz ardından Haziran babaanneyle konuşup ikna eder ve ertesi akşam kız isteme olup yüzükler takılır

Haziran'a kına gecesi yapılır. Önce ağlamayan gelin sonrasında arkadaşları ve annesinden ayrılcağı için üzülüp ağlar. O hafta sonunda otelde hazırlanan merasimle Poyraz ve Haziran davetlilerin önünde evlenir. Sonrasında sevdiklerine veda edip adadan ayrılırlar. 

Star tv ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinin final bölümünde Alper ve Melisa; Selmalarda kalma konusunda sıkıntı yaşamaktadır. Poyraz Alper'den kendileri yokken oteli onun işletmesini ister. Alper kabul edince yeni evli çiftin para sorunları kalkmış olur. Alper Melisa'ya sürpriz yapıp ev tutup eşya alır. Kız çok sevinir.

Sadık; ablasından çok sıkılır. Bir falcının söylediği sözlere inanıp adadan ayrılır. Ablası da baskıcı tavrının önce kocası ardından kardeşini kaçırdığını fark eder ve oğlundan özür diler. Ana oğul tekrar beraber yaşamaya başlarlar

Gazeteci Hasan'ın Nehir'in babası olduğunu eşinden öğrenen Fatih kızgınlıkla adamla kavga eder ama sonrasında anlaşırlar. Hatta Hasan'ın Nehir için göndereceği yardımları Selma'dan habersiz kabul edeceğine söz verir. Nehir babasını tanımak istediğini söyleyince ailesi de kabul eder. Nehir İngiltere'deki okula gitmeye ama babasıyla da turist olarak Singapur'a gitmeye karar verir.   

Hiç yorum yok:
Write comments