14.12.2021

Kalp Yarası 24. bölüm özet. Ferit Ayşe'yi konaktan kaçırıyor


Hüseyin'den Adnan'ın 3. oğlu olduğunu ama kim olduğunu öğrenemeyen Azade konağa geldiğinde Bedia ve Zeytin'e sert davranır. Zeytin bir süre sonra evde bulunamayınca herkes telaşlanıp polise gidilir. Yaman da haber alınca emniyetteki teyzesinin yanına gider. Zeytin'le sünnetindeki bir konuşmayı hatırlayan Yaman konakta saklanan Zeytin'i bulur. Bedia konağı terk ettiğinde Ayşe onu Adana'ya eve davet eder. Bedia tüm bölüm orada kalır

Kim olduğunu bilmese de Elif'in gelip Ayşe'nin hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Ferit Adana'ya gidip konağı basar. Silah çekip Ayşe'yi kaçırır. Dağ evine giderler. Ayşe sarhoş olurken iki sevgili sonunda barışır. Şahin bey ise yanına aldığı korumalarıyla Sancakzade konağını basar. Onların havaya silah sıkmasına karşılık Azade de silah sıkar. 

Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Yaman ve Sinan içerlerken Betül hiç bir şey olmamış gibi masaya gelip oturur. Betül Yaman'ı tehdit eder. 

Ferit Ayşe'ye genç bir kızın kendisini arayıp buluşup onun hayatının tehlikede olduğunu söylediğini söyler. Tariften kızın Elif olduğunu anlayan Ayşe ve Ferit Adana'ya konağa gidip ne olduğunu sorar. Elif; dedesinin baskısı yüzünden bayılır. Şahin bey Ferit'in torununu götürmesine izin vermediğini ailecek gelip isterlerse ancak gelinliğiyle o evden çıkabileceğini söyler. 

Ferit konağa gelip ailesine Ayşe'yle evleneceklerini kızı dedesinden istiyeceklerini söyler. Azade bunu istemeyince restleşirler. Sinan; abisi olarak geleceğini söyler. Adnan bey çiçeğini alıp istemeye katılmak ister ama Ferit kalbini kırmadan adamı istemediğini söyler. Abisi ve ailesiyle Adana'ya gider. Azade de son anda gelir. 

Ceza evindeki Hande ile babası tekrar konuşur. Yaman'la ilgili gerçeği anladığını söyler. Hüseyi Yaman'ı arayıp aldığı parasından bahsedip görüşe çağırır. Ona Adnan'ın oğlu olduğunu bildiğini kızıyla evleneceğini söyleyip susması çıkması için kefaret parasını ister. 

Yaman Hande'ye koğuşta olay çıkarmasını akıl hastanesine gitmesini söyler. Zümrüt Hande'nin velayetini alacak; sonrada sorumluluğu üzerine alıp eve götürecektir. Hande koğuştaki arkadaşını yakmaya kalkınca deli gömleği giydirip akıl hastanesine götürülürler. Zümrüt hanım ise son anda fikir değiştirip kızını orada bırakır. 

Azade Hüseyin'e parayı vermek için ceza evine gider ama adam kefaretini bulduğu için isim vermez. Azade kefareti ödeyenin Yaman olduğunu öğrenince parçaları birleştirip Adnan'ın oğlunun Yaman olduğunu anlar. Azade yıllardır kandırıldığı için üzgündür. Yaman'ı arayıp dışarıda görüşmek ister.  Ayşe'yi istemeye gitmeden önce onunla randevulaşır. Hatta istemede fenalaşır. Bölüm sonunda Yaman'ı yol kenarında yerde polisleri etrafında gösterirler. 

Hande'ye hastanede yapılan testte kadının hamile olduğu ortaya çıkar. Doktorun intihar olayından sonra bebeği olmayacağını söylediği Hande çok sevinir. Betül'ü arayıp haberi verir. Betül ona inanmayıp hastanede bir çalışandan haberi doğrulatır. Yaman'a baba olacağını söyleyen Betül anlaşmalı boşanma kağıdını imzalayıp evi terk eder.

Yaman hemen Hande'nin yanına gider. Kızının hamile olduğunu öğrenen Zümrüt; Yaman'ın da desteği ve yönlendirmesiyle Hande'yi akıl hastanesinden çıkarır

Bu arada kefareti ödene Hüseyin dışarı çıkar. Çıkar çıkmaz Adnan'a 3.oğul lafını dokundururken karısına da evde zorluk çıkarmaya başlar. 




Hiç yorum yok:
Write comments