21.12.2021

Kalp Yarası 25. bölüm özet. Ayşe ve Ferit yeniden evleniyor


Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Adana'da Şahin beyin konağında Azade'nin de katılımıyla kız isteme gerçekleşir. Yüzükler takılır. Adana'da kına ve Antakya'da düğün için sözleşirler. Gelinlik ve takı için Ayşe; Sancakzade konağına gider. Azade ona bir daha oğlunu bırakıp gitmemesini ve bu konağa onu aldığı için pişman etmemesini söyler. 

Yaman kaza geçirmiştir. Hastaneye kaldırılır. Hande kendisini hastaneden çıkarması için Yaman'ı aradığında telefonunu Betül açar. Sonrasında Betül'e Yaman'ın çarptığını öğreniriz. Ancak Yaman polislere kendisine çarpanın karısı olduğunu söylemez. Olayı duyan Ferit, Sinan ve Adnan da ziyarete gelir. Bedia da olayı öğrenince apar topar yiğeninin yanına gidip destek olur.   

Ayşe; Mirza'ya mesafeli tavır takınınca adam bozulur. Ferit de Ayşe'nin kıskandığı Tanem'le yemek yemeyip hanımcılığın kazanacağını gösterir. Betül Yaman'a onu Hande'den korumak için boşanmaya direndiğini söyler.

Adnan ve Azade sonunda boşanır. Adnan bey bir kaç gün aradıktan sonra Yaman'a ulaşır. Yaman ona oğlu olduğunu bildiğini; otelin dış yatırımcısının kendisi olduğunu; Saadet'i yollayıp evliliğini bozanın kendisi olduğunu haykırır. Boşandıktan sonra geri almak üzere Adnan'ın üzerine geçirdiği malları ve konağı geri vermeyeceğini söyler. Adnan bey şoke olur. Ne dese oğluna kendisini anlatamaz. 

Şahin beyin evinde kına yapılır. Adam torunu Elif için Ayşe'nin böbreğini almaya kararlıdır. Gelin başı için kuaföre giden Ayşe'yi kaçırmak için plan yapar. Ancak Mirza olaya müdahale edip Ayşe fark etmeden olayı çözer. Şahin beye de bu işi böyle yaparsa Ferit'in olayın peşini bırakmayacağını ve sonunun hapishane olacağını söyler. 

Ferit; düğün alayıyla Adana'ya gelir. Fırtına'ya bindirdiği Ayşe'yi alıp düğünlerinin yapılacağı yere götürür. Bölüm sonunda #ayFer'in nikahı kıyılır; düğün salonunda her şey yolundayken yıkılmış haldeki Adnan bey içeri girer ve fenalaşıp düşüp bayılır. 

Hiç yorum yok:
Write comments