25.01.2022

Kalp Yarası 28. bölüm özet. Yaman'ın annesi yaşıyor mu?


Ferit tüm aileye babasının cinayete kurban gittiğini söyler. Baş şüpheli olarak da Yaman'ı işaret eder. Sinan yine kendisine hakim olamayınca bir arbede yaşanır. Yaman kendisini büyüten seyisi öldürdüğünü yani baba katili olduğunu hatırlayıp morali bozulur. Adnan beyin mezarını ziyaret eder. Arkasında birisi onu seyreder. Polisler konağa gelip Yaman'ı götürür. 

Yaman ifade verip o gece nezarette kalır. Bahtiyar ertesi gün gelip ölüm saatinde onunla olduğunu ve bulundukları yerdeki kamera kaydını getirince Yaman salıverilir. Bu arada Azade suçu Yaman'ın üzerine atmak için adamın cekedinden bir düğmeyi Adnan'ın arabasına koydurtmuştur. Bu önemli bir delil olmasına rağmen kamera kaydı ve tanık ifadesiyle Yaman temize çıkar

Mirza; Sancakzadelerin konağına telaşla gelip Ayşe'ye Elif'in kayıp olduğunu söyler. Ayşe Elif'in kendisine geçen bölüm sonunda yolladığı mesajları dinleyince daha da paniklerler. Şahin dede tüm imkanlarını ve polisi seferber etmiştir. Bu arada Ferit; Elif'in hasta olduğunu ve Ayşe'nin kuzenine böbreğini verme kararını öğrenir. Karısı Ayşe'ye tuzak kuran dede ve Mirza'ya ateş püskürür. 

Hande konakta sinir bozmaya devam ederken bebek için alış verişe çıkar. Orada bölüm başında gösterilen kızla karşılaşır. Hande'nin sosyal medyasını takip eder. Bölüm sonunda Ferit arabayla bu kıza çarpar. Kız Ferit'i görünce tanır

Betül otogarda Bedia ve Zeytin ile karşılaşır. Olanları yani Yaman'la boşandığını, Hande'nin hamile olduğunu ve onların evlendiğini anlatır. Teyze olduğunu bildiğini; Yaman ve Hande'nin Sancakzade konağında kaldığını anlatır. Bedia'yı sürekli bir telefon arayıp konuşmamaktadır. Bedia Betül'e arayanın kardeşi olduğunu düşündüğünü anlatır. Kardeşi doğumda ölmemiş; oğlunun ölümüne katlanamayıp intihar etmiştir ama Bedia; kardeşinin cesedini görmemiştir. 

Zümrüt artık olanlara dayanamayıp yurt dışındaki kardeşinin yanına gideceğini sevdiklerine söyler. 

Hüseyin parasız kalmış; borç içindeyken kızının Sancakzade konağının yeni hanımı ve kocasının da şirketin yeni sahibi olduğunu öğrenir. Hemen soluğu onların yanında alır. 

Ferit bölüm sonunda Yaman'ın dışarı çıkış şeklini öğrenirken annesiyle ilgili şüpheleri polisten öğrenir. Kadının çelişkili ifadeleri vardır. 

Atv ekranlarında yayınlanan Kalp yarası dizisinde şirketle ilgilenen bir yatırımcı firma sadece 1 haftada tekliflerini yarıya düşürünce pazarlık başlamadan biter. 

Bir balıkçı sahile vurmuş Elif'in cesedini bulur. Son mesaj attığı kişi olan Ayşe'yi arar. Ayşe oraya gitmek için konaktan çıkar ama telaştan telefonunu düşürünce arızalanır. Ona Yaman yardım eder. İstemese de Yaman'la oraya giden Ayşe kuzeninin cesediyle karşılaşır. Polisler Şahin dedeyi arayıp durumu haber verir. Ayşe dedesine öfkesini kusar. Ferit önce Yaman'la olduğu için karısına kızacakken Ayşe'den olanları öğrenince oraya doğru yola çıkar

Hiç yorum yok:
Write comments