20.03.2022

Aşk Mantık İntikam 37. bölüm özet. Esra ve Ozan bir kez daha kavuşamıyor


Kendi kurduğu şirkete giremeyen Ozan tam çıkacakken Efe onu bir değil birkaç kez kışkırtır. Esra'nın engel olamamasıyla Ozan Efe'ye yumruk atar. Zaten bunu amaçlayan Efe hemen amcasını arayıp Ozan'ı yine şikayet eder. Hilmi bey bu yumruk olayından sonra Ozan ile kesinlikle görüşmek istemez. #esZan olanları anlatmak için Hilmi beye gittiğinde adamın kırsaldaki evinde olduğunu öğrenirler. 

Efe heme polise gidip Ozan Korfalı'yı şikayet eder. Daha önceden de Zeynoların düğünde kapı önünde kışkırttığı Ozan'ın yumruk attığı görüntüyü de ekleyince Ozan'a uzaklaştırma çıkartır. Esra Efe ile konuşmaya gittiğinde ona da baş başa akşam yemeği teklif edince Esra'nın da saldırısına uğrar. Esra da soluğu nezarette alır. Anne babalar da gelince onlar da nezarete düşer. 

Musa sonunda Hilmi beyin evinin adresini bulur. Esra ve Ozan oraya gider ama içeri alınmama ihtimallerini ortadan kaldırmak için gizlice girerler. Önce köpek engeline ardından bekçi engeline takılırlar. Esra yanlışlıkla Ozan'ı el bileğinden vurur. Sonrasında evine Ozan'ın eski sevgililerinden biri olduğu ortaya çıkar. Hilmi bey yan evdedir. İkiliyi dinler ama yiğenine karşılık onların sözüne inanmayacağını ispatlamalarını ister

Ozan, Esra; Musa Zeyno kafa kafaya verip Efe'nin planını nasıl itiraf ettireceğini düşünür. Kaypak Eko'yu Efe'nin ağzından laf alması için şirkete yollarlar. Eko tam Efe'nin itiraf ettiği yerde ses kayıdını kapatınca plan işe yaramaz. 

Kırtasiyeci Nazım; askerlik arkadaşı Yalçın'dan Zümrüt'ün hikayesini dinler ve kadının göründüğü gibi birisi olmadığını anlar. Geçmişte benzer şeyler yaşayan ikilinin arasında bir çekim vardır ama Zümrüt bunu inkar etmek için Rüknettin'i kullanır. Nazım pes etmeyip Zümrüt'ün peşini bırakmaz ve ertesi akşam yemeğe davet eder. Zümrüt elbisesi olmadığını bahane edince Menekşe ona elbise de alır

Zümrüt tam yemeğe gitmeye ikna olmuşken Nazım'ı bir kadınla dükkanının önünde sarılmış görür. Geçmişteki aldatılmışlığını hatırlayan kadın hemen çark edip Rüknettin'e evlenme teklif eder. Ancak Nazım'ın sarıldığı kişinin kızı olduğunu öğrenince yelkenleri suya indirse de Rüknettin gelip nikah şekerlerini yaptırdığını müstakbel zevcesine Nazım'ın önünde söyler. Zümrüt kalakalır 

Elif ne yaparsa ne derse desin kendisine kızmayan alttan alan Eko'dan ayrılmaya kararlıdır. Bölüm sonunda bir arkadaşının sergisinde arkadaşlarının önünde Eko'yu aşağılar. Evlenmekle hata ettiğini fark ettiğini söyler. Eko çok üzülse de ne olduğunu anlamaya çalışır ama Elif sözlerinin ağırlığını arttırınca genç adam; kızdan ayrılır. İkisi de çok üzgündür. 

Ozan ve Musa tüm gece çalışıp şirket hesaplarındaki usulsüzlüğü bulur. Sabash erkenden Hilmi beye gösterirler. O da yiğenini şirketten kovar. Meğerse Efe oyun şirketinden para almış; uygulamaya giremeyecek bir şirketten de para alıp uygulamaya sokmuşmuş. Esra ve Ozan yeniden şirkettedir.

Her şey bitince Esra yeniden yüzüğünü Ozan'ın takmasını bekler. Bunu ima eden şeyler yapar. Ozan özellikle anlamamış gibi yapıp ilişkilerini ağırdan almak istediğini söyler. Esra küplere binse de Ozan aslında akşam evde hazırlık yapıp evlilik teklif etmek için ortam hazırlayacakmış. Zeyno Ozan'ın hazırlanması için Esra'yı oyalar. 

Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde bu bölümde yine mutlu sonla bitmez. Esra eve doğru gelirken yoldaki bir köpek yavrusuna yardım etmek için durur. Mama verdiği köpeğin annesini ararken yola çıktığını fark etmez. Bir araba hızla ona yaklaşır

Hiç yorum yok:
Write comments