11.04.2022

Aşk Mantık İntikam 40. bölüm özet. Ozan ve Esra artık gerçekten evli


Esra'nın Ozan'ı ve geçmişini hatırlamasının ardından evli hayatı yaşamaya başlarlar. İkili aralarında kavga etmeyecekleri kıskançlık yapmayacaklarına dair anlaşma yaparlar. İki tarafta bunun için elinden geleni yaparken Ozan günden güne salmaya Esra'yı önemsemeye başlar. Kadınlar yemeğe gitmek isteyip erkekler maç seyretmek isteyince onları kandırmaya çalışırlar ama yakalanırlar. Kadınlar kocalarını kanepeye sürerler. 

Yalçın Menekşe'nin biriktirdiği altınları akıllı tava yapmak için alınca kadın kocasını evden kovar.

Bölüm içerisinde bir iki kere Esra'nın başı döner

Zümrüt'ün Nazım beyle arası pek iyi olmayınca Neriman harekete geçer. Zümrüt bunu fark edince elinden geleni ardına koymamaya başlar. Kütüphaneyi beraber boyayamasınlar diye Neriman'ı dükkanına bile kilitler. Zümrüt'ü anlamakta zorluk çekse de Nazım bey işin peşini bırakmaz ve onu ertesi akşam yemeğe davet eder. 

EsZan'a Milenyum Soft için yatırımcı olan kişi şirkete gelir ve Ozan'a Salim ismindeki birinin orayı alacağını söylediğini söyler. Salim beyle ilgili Ozan'ı uyarır ama Ozan şirkete gelip orayı almak isteyen adama "Hayır" der. Salim bey birisine Esra'yı izletir. 

Kadınlar ve erkekler müzakere yapar ama barış sağlayamazlar. Bu sefer erkekler eve gitmeyip şirkette sabahlar. Onlar bunu yapınca kadınlar onları evde beklemediklerini göstermek için üçü tatile gider. İlk barışan mahalleye Menekşe'sine dönen Yalçın olur. Esra ve Ozan kavga edince aşkları alevlenir. Diğerleri de barışır ve olay mutlu sona bağlanır

Derken Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin bu bölümünün sonunda Ozan'ın telefonu çalar. Arayan "Hayır" cevabını kabul etmeyen Salim beydir. Parkta yanında oturan Atlas ile Ozan'ı konuşturunca adam kalakalır

Hiç yorum yok:
Write comments