16.10.2017

Söz Dizisi 17. bölümde herkes Bahar'ı kurtarmaya çalışıyor

Geçen bölüm sonunu düğüm üstüne düğüm atarak bitirmişlerdi. Yavuz, büyük beyin elinde esir ve aynı anda Bahar görüntülü arama ile karşısında elinde silah olan bir kadına esir.. Eylem üzerinde canlı bomba yeleği ile semt pazarında ne yapacağını bilemeden duruyor; onu gören Fethi ateş emrine rağmen ateş edemiyor.. Çolak ise silahını Agah'a doğrultmuş oğlunu öldürenin o olup olmadığını soruyor. Ateş savcının odasında Orçun'a kafa atıyor. Bu kadar merak uyandıran bölümün arkasından 1 hafta beklemek çok zordu

Öncelikle Yavuz işkenceye rağmen resimlerin nerede olduğunu söylemedi çünkü bilmiyordu. Bahar'ın ölümünden korktuğu için bunu Büyük beye söylediyse de inandırıcı bulunmadı. Uzun lafın kısası Büyük bey her ihtimale karşı yurt dışına kaçmaya karar verirken Yavuz baş parmağını kırarak esir olduğu yerden kurtuldu.

Agah ise Çolak'a oğlunu vurduğunu itiraf eder ama vurmak zorunda olduğunu yoksa oğlunun Büyük beyle ortak iş yapıp Çolak'ı vurmasına sebep olacağını söyleyip bir ses kaydı dinletir. Çolak ikna olmuş gibi yapıp Agah'ı serbest bırakır

Pazar yerinde Eylem kendisine çarpan bir kadına üzerindeki bombayı gösterip kadının "Bomba var. Canlı bomba" diye bağırmasına sebep olur. Pazardaki herkes kaçışır. Sancar'ın adamı uzaktan bombayı patlatmaya çalışır ama bomba patlamaz. Eylem de "Ben bastım. Ama patlamadı" diye kendisini savunur. Sancar ikna olur. Zaten meğerse bu Eylem'in sadakatini sınamak için bir testmiş

Ateş'i nezaretten Yarbay Erdem gelip alır. Karısına ve Nazlı'ya Ateş ile ilgili bir şeyi saklayıp saklamadıklarını sorar ve sonra yalnızken karısına bu soruyu tekrarlar. Kadın inkar eder.

"Vur" emrine itaat etmeyen Fethi'ye de Hafız çıkışır. Karargaha döndüğünde Yavuz da Fethi'ye kızar. Büyük bey onları görüntülü arama ile arar. Bahar'ı bir tabuta koyarlar. Oksijen tüpü ve kamera da vardır. Görüntülerdeki bir levhayı görüp tuzak olduğunu bile bile oraya giderler. Keskin bir nişancı onları beklemektedir ama Onu ustalıkla bertaraf ederler. Malesef Bahar orada yoktur. Keskin nişancıya kızı nereye götürdüğünü sorduklarında bir kamyonete koyup Sancar götürttü der.

Sancar'ın denetiminden çıkan Eylem odasındaki telefondan Avcı'yı arar. Avcı ondan Bahar'ı bulma konusunda yardım ister. Eylem bin bir zorlukla Sancar'ın telefonunu çalış adamın numarasını Avcı'ya verir. Numara takipten bir fabrikada durduğu haberini alınca herkes oraya gider. Bu arada Eylem de Sancar'ın telefonunda Fransa ile ilgili bir resim bulur.

Fabrikaya önce Agah gelir ve Büyük beye onu sınır dışına çıkarmak için bir helikopterin geleceğini söyler. Bu arada içeriye adamlarıyla Çolak girer ve Agah'ın Büyük beyin arkasından işler çevirdiğini söyler. İki adam birbirine düşmüşken Yavuz ve adamları fabrikaya baskın verir. Çolak başından vurulsa da Agah sonrasında onu kaçırıp ameliyat ettirir.

Büyük bey Yavuz ile anlaşma yapar. Gelen helikopterle sınır dışına çıkması karşılığında Bahar'ın yerini ona söyleyecektir. Yavuz kabul eder. Adamları buna karşı çıkıp olaya duygularını karıştırmamasını telkin etseler de O kararında ısrarlıdır. Büyük bey helikoptere binip uzaklaşır. Yavuz ve adamları Bahar'ı arayıp bulamaz. Sınırı geçince Büyük bey Yavuz'u arayıp kızının yerini söyler. Kızı bulduklarında yaşam belirtisi vermemektedir. Son anda zor da olsa hayata döndürürler.

Bahar'ı acilen hastaneye kaldıran tim karargaha döndüğünde Büyük beyin bindiği helikopterde Ateş'in de olduğunu öğrenirler. Ateş helikopteri tekrar onların yanına getirtir. Büyük bey tuzağa düşmüştür. Helikopterden inip yanlarına geldiği sırada bastonunda saklı uzun bir bıçakla Yavuz'u esir alıp kaçar. Tim Onu ararken malesef onu Yavuz bulur. Hapse girmektense ölmeyi tercih eden Büyük beyi ateş eder. yavuz Onu vurarak öldürür. Sevdiği ve evli olduğu kadının babasını öldürmüştür.

Sınırın diğer tarafındaki Eylem ise Fethi ile telefonda konuşurken zaten kendisinden şüphelenen adama yakalanır. Gece kız uyurken adam gelip Eylem'in üzerine çıkıp bıçağı boğazına dayar.




Hiç yorum yok:
Write comments