24.05.2018

Sen Anlat Karadeniz 18. bölüm özet. Kaleliler Tahirlerine kavuşuyor.

Geçen bölüm sonunda Cemil Tahir'i vurmuş bir kulübeye kilitlemiştir. Tahir orada Nefes'in kızı Ceylan ile karşılaşır. Kız oradan çıktığında Vedat kızı görüp Tahir'in yaralı olduğunu öğrenip kulübeye gider. Ancak Tahir orada yoktur. Necip Vedat'ı takip edip Tahir'i oradan çıkarır. Vedat peşlerindedir. Bir şekilde atlatırlar. Necip ailesini kurtaracak kişinin Tahir olduğunu bildiği için tahir'e yardım etmektedir. Vedat hemen kızını oradan alır.

Cemil; Kalelilere gidip Tahir'i vurup öldürdüğünü cesedini de attığını söyler. Kaleliler duydukları bu haberle önce çözülürler ama arkasından Cemil'den Tahir'in yerini öğrenmeye çalışırlar. Nefes silahı Cemil'in kafasına dayayıp yerini öğrenir.

Mithat ve Ali ulaşamadıkları Tahir'in arabasını yolda görüp durdururlar. Necip'ten Tahir'i devralıp hastaneye yetiştirirler. Cemil'le beraber oraya giden Kalellilere haber verir. Sevinç ile önce Cemil'i emniyete teslim eden Kaleliler hastaneye doluşur.

Vedat; Eyşan'a Ceylan'dan bahseder. Çocuk oksijensiz kaldığı için duyma özürlüymüş. Nefes'in kendisini suçlayacağını ve hiç sevmeyeceğini düşündüğü için kızı saklamış. Vedat kızı eve getirir. Yiğit ile arkadaş diye tanıştırır.

Tahir kendisine gelir. Nefes o gece hastanede Tahir'in yanında yatar. Onların bu görüntüsünü gören Vedat iyice çıldırır. Vedat Eyşan'ın bulduğu çare ile pazarlık yapmaya çalışır. İmzasını taklit edip sahte evrak hazırlayarak Yiğit'i yurt dışına kaçırmalarını hatırlatır. Nefes'i hapse attırmaması karşılığında Nefes'e Ceylan'dan bahsetmemesini ister. Tahir kabul eder.

Nefes Tahir kendisine geldiğinde soluğu Mercan'ın yanında alıp komadaki kıza moral verici şeyler söyler. Mercan parmaklarını kımıldatır. Bölüm sonunda da Mercan gözlerini açar.

Tahir boğulduğunu iddia ederek hastaneden çıkıp evine gelir. Oruçluyum diye de tutturur. Hastaneye geçmiş olsuna gelenler elleri boş döner. Kaleliler Tahir'in kurtulmasına şükretmek için kurban kesip iftar vermek isterler.

Nazar hemen babasına gider. Babası kızdan güçlü durmasını ve işlerinin başına geçmesini ister. Yardım edileceği zaman da Vedat'tan yardım istemesini söyler. Nazar Vedat'tan yardım ister. Cemil'in müşterilerden bazıları Kalelilere geri gelmeye başlar. Nazar babasının müşterileriyle toplantı yapar ama adamlar karşılarında kadın muhatap veya İstanbullu birini istememektedirler

Kalelilerin ofisini dağınık gören tayfalar hemen Mustafa'yı arar. Vedat'ın itirafının alındığını zannederek hemen bakarlar ama alınmadığını görüp sevinirler. Mustafa ertesi gün bir bankaya gidip kasa kiralar ve içine hard diski koyar. Bankadaki tanıdığından hard diski alan tahir'in bunu yapabilmek için kendi ofislerini dağıttırdığını öğreniriz.

İtirafı alan Tahir; Vedat ile pazarlığa devam etmek için evine gider. Yiğit'i alma günüdür zaten. Berrak ve Ceylan'ı da Yiğit ile beraber hafta sonu alıp Nefes'e götürecek sonra Yiğit ile geri getirecektir. Ama Vedat'ın da istediği gibi Ceylan'ın kızı olduğunu Nefes'e söylemeyecektir. Nefes'in hapse girmemesi için Tahir şartını kabul ederken Vedat da kendisi hapse girmemek için Tahir'in şartını kabul etmiş olur. Tahir Nefes'e Yiğit ve Ceylan'ı Berrak eşliğinde götürür. Nefes kızıyla tanışır


Hiç yorum yok:
Write comments