30.05.2019

Çukur 67.bölüm özet. Muhteşem bir sezon finali

Yamaç bütün Çukurlulara Yücel'i veya onun zaafını bulmaya gönderir.
İdris Meliha ile beraber Aliço'nun mezarına gider. Meliha; İdris'e ölümler yüzünden kendisini sorumlu hissettiğini anlatır.
Akın evine gelip ailesiyle hasret giderir. Akın oldukça öfkeli gelmiştir.
Karaca Meke ve Celasun'u ziyarete gider. Bölüm ortalarında hastaneden çıkarlar.

Azer ve Yücel buluşup birbirlerine güvenmeseler de Koçovalılara karşı beraber iş yapmak için anlaşırlar. Yücel tüm Çukur'un onun peşinde olduğunu anlayınca Azer'den yardım ister. Azer diğer racon bilenleri toplar. Diklenen birisini döver. Külçe külçe altın teklif edip yardım ister.

Adamlar toplanır ve Koçovalılara süre verip İstanbul'u terk etmelerini ister. Tabi ki kabul etmezler. Bu arada Yamaç Remzi'nin annesi aracılığıyla Yücel'e bir emzik gönderir. Remzi'yi takip edip evin önünde bekleyen Kemal ve Metin'i atlattığını zanneden Yücel'i takip edip Yamaç bir kulübeye çeker. Kulübeyi ateşe verir. İçeriden çığlıkları gelir.

Azer ve adamlarının bulunduğu yere baskın yaparlar. Azer ve Timsah'a bir şey olmaz ama Koçovalılar kazanır. Günlük yaşamlarına dönerler. İftar yemeği bittikten sonra kadınları eve yollayıp erkek erkeğe konuşurlar. İdris baba bu işleri bırakmak istediğini söyler.

Koçovalıların erkekleri eve döndüğünde hanımların eve dönmediğini öğrenip aramaya çıkar. Çukur da sabah siyah bir balon bulunur. Patlatıldığında içinden siyah zarflar düşer. Koçovalılar oraya gittiğinde yerde cesetler vardır ve anında orayı polisler basar. Koçovalı erkeklerini Yamaç ve İdris baba hariç tutuklarlar. Hepsi cezaevine atılır. Salih girdiği koğuşta kendisine Azer'in selamını ileten adamlarla birebir kalır

İdris baba ve Yamaç bir mekanda kurulu labirente iki uçtan girer. Labirentte kadınların görüntüleri vardır. Mikrofondan Yücel'in sesi gelir. Aileyi serbest bırakma sözü verip ikisinden birinin diğerini öldürmesini ister. İdris Yamaç'tan kendisini öldürmesini ister. Süre biterken bir silah sesi gelir.

Herkesi Akın yönetmeye başlar. Meğerse babasıyla ilk buluştuğunda Çukur'u artık kendisinin yönetmesini planladığını söylemiş ama Selim'den onay alamamış. Yamaç Yücel'i yakmaya çalıştığında da onu kurtaran ama Akşin'i öldürdüğü için kolunu kesen Akın'mış. Karaca da çukur dövmesi yaptırır ve abisine kafa tutar. Saadet, Damla da onun yanındadır. Çukur kadınlarını görürüz

Aliço ölmemiş. Onu takip eden adam ve yüzü gözükmeyen birisi tarafından bir evde tutulmaktadır.



Hiç yorum yok:
Write comments