13.09.2020

İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm özet. Leyla ve Sarp'ın kesişen yolları


Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizinin İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk bölümünde konu ve karakterler şöyleydi:

Leyla 5 yıl önce sevdiği adam tarafından düğün gününde tek kelime açıklama yapmadan terkedilmiştir. Şimdiyse bir düğün organizasyon şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır. Patronu Aslıhan Leyla'dan memnundur ve biricik kızının düğününü organize etmesini ister. Bu düğünden sonra oğlu Arda annesinin yerine geçerken Arda'nın yerine de Leyla'nın geçeceğini söyler. Leyla bu terfiye çok sevinir.

Sarp Londra'da yaşarken evlenmek ve bir otelin başına geçmek için İstanbul'a geri döner. Sevgilisi Melisa'ya tek taş eşliğinde romantik bir evlenme teklifi yapar. Aileler arasında Sarp'ın gelmesini kutlarlar. Sarp ertesi gün Leyla'nın çalıştığı oteldeki işinin başına geçer. Kayınpederi ona ilerde şirketin başına geçmesini teklif eder ama çocuk istemez. Sonra da sevgilisi, kardeşi ve kayın biraderiyle maç yapar. 

Leyla ertesi gün patronu Aslıhan'ın evine gidip evlenecek kızı Melisa ile düğünle ilgili konuşur. Kızı annesi Meral; onu zorla hamama götürüp çaktırmadan görücüye çıkarır. Çocukluk arkadaşı Adem'le görüşmesini ister ama kız istemez. 

Ertesi gün Leyla'nın ve Sarp'ın beraber okudukları üniversitenin mezunlarının organizasyonu vardır. İkili orada karşılaşır. Leyla dayanamayıp çıkar ama sonra dayanamayıp otelde onu bulmaya çalışır. Melisa da orada olduğu için Sarp tedirgindir. Kız bir açıklama ister ama adam artık her şeyin geçmişte kaldığını söyleyerek açıklama yapmaz. Kıza belli etmese de Sarp da üzgündür. Kardeşi Can'la dertleşirken kız da kardeşi gibi gördüğü arkadaşı Seda ile konuşur. 

Leyla bütün gece içtiği için işe geç kalır. Sabah Melisa'nın evleneceği kişiyle tanışacaktır. İlk resmi düğün toplantısında Sarp ve Leyla karşılaşıp şoke olur

Hiç yorum yok:
Write comments