24.09.2020

Yarım Kalan Aşklar 1.bölüm özet. Ozan, Elif ,Kadir üçgeni ve konusu


Ozan idealist bir gazetecidir. Elif onunla aynı yerde çalışan sevgilisidir. Bir gece araba çarpması sonucu ölür. Ancak birden bire bir araba hurdalığında başkomiser kadir olarak uyanır. yarım Kalan İşlerden birisi ona ölmediğini ama başka birinin vücudunda yaşaması gerektiğini söyler. Kimseye bu olayı anlatamayacağını hatırlatır. 

Kadir başkomiser cinayet büroda çalışan; uyuşturucu kullanan, borç alan vermeyen, arkadaşının nişanlısıyla olan, eski karısına nafaka ödemeyen kızıyla ilgilenmeyen kirli saçma bir kişidir. İlk iş Ozan'ın cenazesine gider. Kendisini okuldan arkadaşı olarak tanıtır. Ardından Kadir Ozan'ın ölümü işini üstüne alıp Elif'le görüşmeye iş yerine gider

Kızla 3 gün öncesinin resimlerine bakarken Ozan'a vuran arabanın bir kaç gündür onları takip ettiğini görürler. Ozan'ın ölümünün kaza değil cinayet olabileceğini düşünüp en son araştırdığı dosya ile ilgili olabileceğini fark ederler. Ozan'ın o gece görüşeceği profösörün evini bulup gittiklerinde adamı öldürülmüş halde bulurlar. 

Bölüm sonunda Kadir'i arayan Elif onları takip eden kişinin görüntülerine ulaştığını söyler. Emniyete gidip bakarlarken aniden yangın hattı su fışkırtmaya başlar. herkes bilgisayarları, telefonları ve kendilerini kurtarmaya çalışırken Kadir ekranda Ozan ve Elif'i takip eden kişinin kendisi olduğunu görür. 

Hiç yorum yok:
Write comments