7.02.2021

Sen Çal Kapımı 30. bölüm özet. Eda ve Deniz evleneceklerini açıklıyor


Serkan Selin'e evlenme teklif edince Eda ve sevenleri partiyi terk eder. Eda ertesi gün Serkan'a nişan yüzüğünü iade eder. Serkan Selin'e sade bir nişan yüzüğü alır. İş yerinde Serkan şifresini hatırlayamaz. Eda kendisine aldığı yıldızın koordinatı olduğunu söyleyince şaşırır. Eda da Serkan'ın sakinleşmek için limon koklamayı hatırlamasına şaşırır

Eda Serkan'ın evindeki eşyalarını almaya karar verip gider. Selin Eda'nın gideceğini duyup yardımcısına kadının eşyalarını toplattırır. Eve gelen Eda gitmesine dünden razı gibi olan bu harekete çok kızar. Serkan da merak ettiği evine gittiğinde yatağında uyuyan Eda'yı görür. İkili fena bir kavga ederler. Klasik lafı "Senden nefret ediyorum Serkan Bolat" der. Serkan da "Hislerimiz karşılıklı" diyince olay bi tanıdık gelir. 

Deniz Eda'nın uzaklaşması için bungalovlardan oluşan bir tatil yerinden randevu ayarlar. Melo'nun işi olduğu için gelemez. Selin geldikten sonra ilişkileri bozulan Ceren ve Ferit de tatile gelir. Ferit; Ceren'in Deniz'e olan bakışlarını fark eder ve kavgaya dahil eder. Herkesin içinde kavga ederler. Ferit ve Ceren kesinlikle ayrılmış olurlar. 

Onların tatile gideceğini duyan Aydan hanım Serkan'a gitmesi için ısrar eder. Serkan Selin'i davet edince üç kadın üç erkek gitmiş olurlar. Eda ve Serkan arada hırlaşırlar. Akşam baş başa kaldıklarında eski bir anılarını anlatmasını ister. Ceren Deniz'e ona hala aşık olduğunu söyler. Deniz bu itiraftan memnun kalmaz. Ceren Eda'ya o gece bungalovda fazla yüklenir. 

Ertesi gün tüm haberlerde Serkan ve Eda'nın ayrıldığı yine Selin'le birlikte olduklarına dair haberler çıkar. Selin haberleri yaptırmadığını söyler. Serkan Selin'e nişan yüzüğünü verir. 

Engin Serkan'dan aldığı akılla Pırıl'a karşı bebek istemiyormuş gibi yapar. Pırıl bundan etkilenmeye başlar. Lansman gecesi Pırıl Engin'e hamile olduğu haberini verir. İkili haberi davettekilere söyler

Tatil dönüşü Ceren Melo'ya Deniz'i unutamadığını anlatır. Eda'dan önceki gece için özür diler. 

Alex Ayfer'e atacağı mesajı yanlışlıkla Aydan'a atar. Aydan hevesle restorana gelir. Adam romantik gece için hazırlanmış yemeği nasıl normale çevireceğini şaşırır. Ertesi gün durumu Ayfer'e anlattığında sevgilisi kızar. Lansman gecesinde ikili Aydan'a bir süredir beraber olduklarını söyler.

Lansman gecesi Melo Eda'ya nişanlarında giydiği sarı elbiseyi giymesi için ısrar eder. Eda'yı gören Serkan etkilenir ama çok küçük parçalar hatırlar. Eda Selin'in parmağında nişan yüzüğünü görünce ve Serkan'ın kendisine bakışını görünce dünyadaki en basit oyunu yapar. Deniz'den onay alarak herkese Deniz'in ona evlenme teklif ettiğini kendisinin de kabul ettiğini söyler. 

Hiç yorum yok:
Write comments