3.06.2016

Asla Vazgeçmem 53. bölüm özet. Fikret iki sevgilinin arasını açıyor.

Fikret; İclal'e gider "Ben senin müttefikinim. Fatih'in kardeşiyim ve senin tarafını tutuyorum" der. İclal inanmaz elbette. Fikret "Sen bilirsin" der ve çeker gider.

Yiğit ve Nur kendi evlerinde konuşurlarken Yiğit sürekli konuyu Mert'e getirir. Sonunda ağzındaki baklayı çıkartır. Fikret'in Nur'un Mert ile ilgili söylediğini söylediği şeyleri anlatır. Nur çok kızar. Eve gelir; Fikret daha onu ve Yiğit'i görünce "Ay ben yanlış birşey yaptım galiba" diye başlar. Kendini Nur'a affettirdiği gibi bir de Nur'un içine Yiğit seni tanımıyor mu ki de böyle düşünmüş diye şüphe tohumu düşürür.

Aytül; Yaren'in otelden eve getirmeye çalışmaktadır. Eve döner. Yağmur; Eminlerin evinde kalmaktadır. Yiğit gelir ve kardeşiyle konuşur. Eve döndürme çalışmaları yapar. Evde yatak odası kavgası başlar. Yiğit ikiniz beraber kalacaksınız der. Yaren istemese de ses çıkarmaz.

Nur ve Emin; Yağmur ve Yaren hakkında konuşur. Sonrasında evlerinin önünde İclal; Nur ile karşılaşır. İclal gözünün önünde yaşanan kavuşma anının hesabını soracağını haykırır. Fikret; abisi ile konuşacağını söyleyip Yiğit'e kendini şirkete götüttürür. Sonra heyecanlandım diyip kendini şirketi gezdirtir. Fikret gördüklerinden ve Yiğit'ten çok etkilenir. Fikret Fatih ile konuşur ama abisi dinlemeden çıkıp gider. Fikret ağlama numaralarıyla Yiğit'e kendini gezdirtir.

Nur da İclal de Fikret'in neden Yiğit'le beraber olduğunu anlamaya çalışır. Elmas; Fikret'le akşam yemeğinde karşılaşınca şaşırır. Çünkü daha o sabah İclal'in yanında muhabbet ederken gördüğü kişi tam karşısındadır. Fikret kapıları karıştırmışım diye kıvırır. Nur ona inanırken; Elmas "Bu kız da birşey var" diye tutturur.

İki abisi de konuşmasına ragmen Yaren yine de Yağmur'u kabul etmemektedir. Elmas; Emin'e Yaren'in yaptığı hırçınlıklardan bahsedince çocuk tepki verir. Akşam kız kıza muhabbet sırasında Nur Fatih ve ailesiyle ilgili konuşunca Fikret kırılır ve onu odadan çıkarır. Yaren Emin ile konuşması; Yağmur'un Emin'i reklamda oynadığını gören Yağmur tarafından bölünür. Yaren; Emin'in Yağmur'un sevgilisi olduğunu öğrenince bayağı bozulur.

Yarın Mert'in doğum günüdür. Yiğit unutmuşsa da İclal hatırlatır. İclal; Fikret ile konuşur. "Sana inanmamı istiyorsan birşey yap ama çabuk yap" der. Fatih otelden ayrılıp giderken onu gören Nur onun gittiğini zannederek panik olur ama Fatih tekne de yaşamaya başlamıştır.

Nur; Elmas ile Mert'in doğum gününü konuşur. "Ben de gitmek isterdim" diyerek ağlar. Nur; Fikret ile abin seni istemiyor, gitmen lazım diyecekken kız konuşmanın gidişatını anlayıp "Abim için savaşıcam. Onun kalbini kazanıcam. Burda kalmaya hazırırm" falan der. Nur ne diyeceğini bilemeyip odadan çıkınca telefonunu unutur. Fikret kızın telefonundaki Aşkım diye kayıtlı kişiyi değiştirip kendi telinden Nur'a mesaj atar. Sonrasında da Nur onu aradığını telefonunu kapatır. Nur'a gelen mesaj muhtemelen "Doğum gününe gelmeni istiyorum" falan gibi bir mesaj ki Nur hediyesini alıp herkesin şaşkın bakışları arasında doğum gününe geliyor.


Hiç yorum yok:
Write comments