4.06.2016

Kiralık Aşk 49. bölüm özet. Ömer'in dedesini görünce tepkisi ne olacak?

Haziran 2016 düğün günü Koray; Necmi beyin kıyafetini, saçını eleştirerek onu şahitlikten vazgeçirip kendisi olmak ister. Damada sorarlar; iki kişi olmak için izin ister. kabul edilir. Artık Koray'da şahittir

Geçen bölüm büyük İplikçi; Neriman hanımlarda kahvaltıdayken Defne; Ömer'i kahvaltıya götürür. Ama Ömer o kadar kesin bir şekilde dedesini affetmeyeceğinden bahsedince Defne kapı önünden arabayı döndürür. Neriman hanım Defne'ye çok kötü yüklenir. "Bu işi halledeceksin yoksa üzerine kabus gibi çökerim" der. Gece Neriman Defnelere gelir. Hem istemeyi hem de dede ile barıştırmaya niyetlidir. Cuma isteme olacak diye planlama yapılır.

Defne'nin anneannesi "Evin sahibiyle konuştunuz mu? Kira ne kadar olacak?" gibi sorular sorar. Ömer, Sinan ve Necmi bey bar da otururlarken Neriman onları arayıp haber verir. Sevinip Ömer'i tebrik ederler. Sinan da Yasemin'e evlenme teklif edeceğini söyler. "Gelin ayakkabısını tasarla da onunla teklif edeyim" der. Ömer'e giderler. Sinan kendi gözünden Yasemin'i tarif eder. Ömer de ona göre bir ayakkabı çizer. Ayakkabıyı Sadri usta yapsın diye düşünürler haliyle. Sinan atölyeye gittiğinde orada İso vardır. Ayakkabının kime, ne için yapıldığını anlatmaz. İso "ben yaparım" der.

Defne Ömer ile zaman geçirmek istemektedir. Eline bir fırsat geçer. Anneannesinin bir akrabasının Manisa da düğünü vardır. Oraya gitmesi için onu ikna eder. İş bölümü yaparlar. Defne dolmaları sarma işini üstüne alır. Ömer'e gider. Orada bulunan Koray'ı zor bela evden yollarlar. Ömer ile birlikte güzel, keyifli zaman geçirirler. Hatta oturup dolma sararlar. Dolma sararken Ömer'le yakınlaşmaları oldukça hoştu. Fakat anneanne yolda düğün sahibiyle kavga edince eve erken geri döner. Defne eve gelir ama sonra balkondan onu aşağıda bekleyen Ömer'e kaçar.


Sinan Yasemin'e yüzük alır ve onu Koray'a gösterir. Teklif etmek için özel birşeyler sorar. Fakat Koray Yasemin'e haber veririr. Kız çok sevinir. O akşamki yemekte davet edecek sanar ve her şeyi teklife yorar. Bu arada Defne İso'yu arayıp o ayakkabıların Yasemin'e evlenme teklif etmek için yapıldığını söyler. İso çok üzülür ama sabaha kadar uğraşıp yapar. Sabah arkadaşının motorsikletini alıp yola çıkar ama yarı yolda ayakkabıları çöpe atar.

Bu arada Sude heyecan ve merakla ilk sayısının tirajını merak etmektedir. Bir önceki ayın 3 katı olduğunu duyunca çok sevinir fakat sevincini paylaşacağı hiç arkadaşı yok olduğunu fark eder.

Sabah Sinan Yasemin'e gider. Yasemin ona evlenme teklif eder :) Çok özel sahneler çekmişler.

Cuma günü isteme olayı için gelir çatar. Kız evinde olanca telaş ve sıkı yönetim vardır. Ömer'lere Koray da katılır. Onlardan önce büyük İplikçi gelir. Defne; Ömer'in vereceği tepkiden  çok ama çok korkmaktadır Ömer eve en son girer ve dedesini orada görünce dona kalır



Hiç yorum yok:
Write comments