22.11.2016

İçerde Dizisi 10. bölüm özet. Köstenceli artık tarih

Geçen bölüm Sarp ve Celal buluşmuş; Mert de onları görmüştü.Sarp Alyanak'ın arabaya bomba koydurttuğunu öğrendiğinde Celal'in evine hatta yatak odasına girmiş onu uyarmış. Megerse Alyanak Köstenceli'yi arkasına alarak bu işe kalkışmışmış. Hatta Celal ile Alyanak'ın adamını konuşturup herşeyi öğrenir. Kendisini hala öldü göstermeye devam etmek niyetindedir.

Alyanak Celal'in adamlarına "Bana biat edeceksiniz? Sarp'tan intikamımızı alacağız" der. Tam o sırada içeri Sarp girer ve "Celal babayı ben öldürdüm; yeri de adamları da benim" der. Adamın elinden silahı da alınca diğer adamların hepsi ona biat eder. Alyanak eli boş döner. Alyanak'ın yanında 2 kişi kalmıştır ve ona adamı Selami'yi öldürdüğünü parasını da aldığını öğrenip deli olur. Köstenceli'yi arayıp yardım ister.

Celal baba ailesine kendisini gösterir. Aile çok mutlu olur. Melek Celal babaya Mert'in Sarp'ın peşinde olduğunu söyler. Adam Mert'i arar; Mert ona biraz gönül koyar. Sarp eve geldiğinde Yeşim de Melek de ona teşekkür eder. Mekanına gittiğinde orada Köstenceli ile karşılaşır. Adam önce Sarp'a aradan çekil dese de sonrasında beraber iş yapalım der. Ama kebapçıdan çıktığında "Celal.. Ölmemişsin" der. Alyanak taziye için eve gelir.

Mert ve ekibi hala Mestan'ın ölümü ve Sarp ile ilgili delillerin peşindedir. Sarp'ın annesi oğlu için endişelidir. Eylem beklemekten sıkılıp mahalleye araştırmaya gider. Orada Celal'i Sarp'ın öldürdüğünü ve kebapçıya çöktüğünü öğrenir. Kebapçıya gidip konuşmak ister ama Sarp fazla bir açıklama yapmadan kızı yollar. Sarp Yusuf müdürle buluşur ve Köstenceli beni bitirmeye; Celal Köstenceli'yi bitirmeye gelecektir. Yusuf ve ekibi de Sarp'ı tutuklamak için orada olacaktır.


Köstenceli Davut ve Minik'e Celal'in öldüğünü söyler. Sarp'ın öldürdüğünü ve mekanına da çöktüğünü söyler. Davut çıldırır.

Köstenceli ve Alyanak Sarp'ı bitirmek için harekete geçer. Celal de Sarp ile Köstenceli için oraya doğru yola çıkar. Yusuf da ekibiyle (Mert hariç) sözde Sarp'ı Mestan cinayeti için tutuklamak için emniyetten çıkar. Fakat köstenceli de bir plan yapmıştır. Alyanak'ın yanındaki adamları konuşturup bağlar ve yolun ortasına koyar. Davut ve Minik'i Sarp'a karşı doldurup üstüne yollar.

Köstenceli Celal'i pusuya düşürür. Yusuf müdür de Sarp'ı alır. Mert ise tam Köstenceli Celal'i alıp götürecekken polislerle gelip Celal'i kurtarır. Ruhsatsız silah taşıyanları içeri alır. Sarp sorguda konuşmaz. Selami'yi suçu üstlensin diye emniyetin önüne bırakırlar. Adam Mestan'ı ben öldürdüm der. Yalan da değil elbette. Melek'i de onu çıkarsın diye gönderir.

Füsun teyze oğlu için meraklanır ve kebapçıya gider. Sarp dışarı çıkar. Köstenceli kebapçıyı basmak için bir ordu toplamaktadır. Ama Mert'in bagaj arama sırasında bıraktığı cep telefonu sayesinde Davut tek başına gelip tüm adamlarını tek tek öldürüp Köstenceli'yi arabasında tek bırakır. Celal ortaya çıkıp onu arabanın içinde yakar. Araba infilak eder


Hiç yorum yok:
Write comments