16.06.2017

Show TV'nin yeni dizisi Rüya çok yakında başlayacak


Yaz sezonuna girmek üzereyken yeni diziler tanıtımlarıyla birbiri ardına ekranda görünmeye başladı. Bir yeni dizi haberi de Show TV'den geldi, Rüya. Yapımcılığını Güzel Köylü, Çilek Kokusu, No:309 gibi büyük beğeni kazanan yaz dizilerini de hazırlayan Gold Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı ve Funda Alp'in senaryosunu yazdığı Rüya dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Kara Sevda dizisinin Zeynep'i Hazal Küçükköse ile Paramparça dizisinde Deniz karakteriyle tanıdığımız Ceyhun Mengiroğlu'nun paylaşacağı dizinin hazırlıklarının son hızla devam ettiği belirtiliyor.

Emir'in Yolu dizisiyle oyunculuğa adım atan Hazal Filiz Küçükköse, Deniz Yıldızı, Beni affet, Günahkar dizierinden sonra asıl çıkışını Kara Sevda dizisiyle yakaladı. dizinin kötü adamı Emir'e olan aşkıyla izleyicinin sempatisini kazanan Zeynep karakteri ve onu canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Dizinin erkek başrol oyuncusu Ceyhun Mengiroğlu ise yaz dizisi Adı Mutluluk ile dikkatleri çektikten sonra Paramparça dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile izleyici kitlesini genişletti.



Hiç yorum yok:
Write comments